Українська Манітоба
-
Доброго вечора, підкажіть, може хто надає послуги евакуатора?
-
Всі деталі за телефоном 2049632940
-
Продам матрац
-
Десь я вже таке чув, про яхти і дітей в Іспанії та інших європах а потім почалося.
-
Діти їх чинушів живуть в США і Європі. Є купа зливів реальних аккаунтів їх дітей. І не повірите є багатьох є фото в купальниках і навіть з алкоголем. Гробом говорячи шаріат тільки для підданих
-
Тобто хочеться у це вірити звісно
-
Я б на це не покладав великих надій. Бачили як у парламенті скандували смерть Ізраїлю смерть США?
-
В Ірані не настільки тупоголова влада, а ось від Талібану можна очікувати все що завгодно
-
Думаю якщо б не війна в Україні і світова криза. То прямо зараз би палестину топтав би чоботи Дяді Сема
-
Не треба забувати за сусідів. Всі її сусіди це прямі вороги які в минулому вже намагались захопити Ізраїль, наприклад Сирія, Єгипет і ТД. Також не треба забувати про двог самих головних гравців того регіону : Афганістану і найсильнішої країни близького сходу - Ірану
-
Ізраїль вже давно хотів більш жорстких дій, але політичні партнери стримували їх. Зараз у Ізраїля повний карт бланш, це означає, що буде наземна зачистка всіх без розбору з підтримкою авіації. Ізраїль не залишить вбивство цивільних та військових без відповіді
-
Це вона на фото
-
Прем"єр-міністр Канади Джастін Трюдо засудив атаку проти Ізраїлю: Канада рішуче засуджує сьогоднішні терористичні атаки проти Ізраїлю. Ці акти насильства є абсолютно неприйнятними. Ми разом з Ізраїлем та підтримуємо право Ізраїлю на захист. Наші думки разом з тими, хто постраждав від цих подій. Цивільне життя повинне бути захищене."
-
Ось приклад фото що вони роблять з цивільними. У мене на роботі таких ісламопітеків купа. Саме більше у них бомбить від питання " Що таке педофілія і скільки років було 3й дружині мухомеда?"