Українська Манітоба
-
А по-друге, ну втратили ви останній квиток, то ви можете оплатити проїзд готівкою. Немає готівки, не питання, знаходимо банкомат і знімаємо. Великі купюри, нічого страшного, можна купити шоколадку та розміняти. Я платив у подібній ситуації 5 доларів за проїзд, оскільки інших купюр не було, а водій здачу не видає. А ви просто переклали на водія свою відповідальність. Екстрена ситуація, коли ви втратили гаманець або вас обікрали щось таке, а їхати треба в інший кінець міста.
-
Але погроза наскардитись, мені більше подобається) Каже, твоє вікно на щилині і включене опалення то точна ілюстрація «грошей на вітер» )))))
-
Вітаю. Чи міняють в Манітобі американські професійні права CDL class A (tractor trailer) на відповідні місцеві class 1 чи тут треба наново всі екзамени здавати? На сайті mpi провінції пишуть, що начебто американські права тут визнають та просто їх міняють. Хтось стикався?
-
Ви дуже крутий
-
100500 разів бачив як заходять у автобус, щось буркнуть собі під ніс та йдуть далі та не платять за проїзд. Водію байдуже, він отримує зарплатню, та йому не є багато сенсу вступати у батл з безхатьком або наркозалежним. Іноді навіть нічого не кажуть а тупо заходять у автобус та сідають.
-
Я вже 5 разів міняв проїздні картки собі та свої дружині. Не поповнюю онлайн, як вони кажуть. Але все одно misreading помилка через деякий час. При тому, що ця картка завжди окремо лежить. Це вже так за...ло, що зараз проїзд став взагалі безкоштовний. Нехай дятли, які закупають ці картки щось зроблять вже
-
Не завжди водії пропускають без квитка. У мене був випадок коли забув вінпас і ключі в автобусі , коли їхав ввечері після роботи - воліла не хотів брати
-
Не завжди. Але у 99% пропускають. Я вам це кажу як людина яка на протязі 10 місяців користується автобусом кожен день. Я також бачив як стару жінку з візлчком (доречі з українським корінням) водій автобусу (жінка) не впустила до автобусу та поїхала далі. Хоча я так й не зрозумів чому. Але все це поодинокі випадки, взагалі в автобус пускають без проблем. З причин, які власно я чув: загубив квиток, забув картку, їду за карткою, бро можна пару зупинок проїхати, є всього N, є 5 або 10 баксів і.т.д
-
Людям все набридло