Українська Манітоба
-
Якщо людина була в Європі по робочій візі яка спливає - це одна справа , а якщо вона мала посвідку на постійне проживання в цій країні, чи паспорт - інша Це все впливає на ставлення до укр діаспори в цілому. Тому що прилетіли люди , хто здебільшого взагалі в Україні не жив , і яким по великому рахунку на неї начхати.
-
Хабар заплатили і все. Зараз все рішається за гроші)
-
Ок,якщо людина була у Європі,але зараз його місто окуповано,як йому бути?
-
Міграційні програми для інших громадян також були. А така політика - це провал програми cuaet Коли люди , приїхав до Канади , розказують їм , що це не Росія напала , а Україна Донбас бомбила 8 років І це реальні кейси
-
Це вже історичні слова: «ми теж сплачуємо податки» :)
-
Логіки немає - це провал програми КУАЕТ, хоча і є багато плюсів.
-
Паспорти лише українські, але жили закордоном десь два роки. Але я думаю, якшо нормально написати все в листі - то і 10 може прокатити. Наприклад, що не можеш залишатися в *тій* країні через політичний тиск, і додому нема куди повертатися.
-
До чого тут біженство Куает - це допомога українцям отримати екстрений вʼїзд в Канаду у звʼязку з агресією РФ При цьому в Канаду прилетіли люди у яких навіть укр паспортів не було вже років 10, з громадянством Ізраїлю, Росії, ті хто жив в ОАЕ по 20 років
-
CUAET це не біженство,люди сюди прилітають,працюють,сплачують податки,не сидять на пособіях
-
Вони 10 років жили наприклад в Ізраїлі ? І мали паспорти ?
-
Як в Британії Вони надали лише тим візи, хто постійно проживав в Україні Звісно людина могла бути у відпустці на цей момент, це ок Але треба було надати або докази проживання , або чому їх не було в країні
-
Мої знайомі поїхали у Британію, хоча не були на момент повномасштабного в Україні - до заявок вони додали листи про те, де перебували на момент 24 лютого і чому не можуть повернутися додому - нормально отримали всі документи.
-
Толку з того що прописано в оф.правилах коли США пускає всіх?
-
Боже Та до чого тут ваш досвід з тим, що офіційно це прописано в правилах ?
-
Тобто по вашій логіці в Канаду не можно їхати по CUAET,якщо людина не жила до 11 лютого в Україні?
-
Це не правда стосовно того щоб довести що на момент люди мали бути в Україні,в мене купа знайомих поїхали до США які по 5 років не жили в україні
-
Ну тоді вони надали неправдиву інформацію при подачі, що я можу ще сказати ? Звісно багато питань «вирішуються»
-
Знаю людей, які зараз в США по u4u, але вони не жили в Україні декілька років до війні, навіть дитина народжена в іншій країні.
-
Так можна,заходиш в кабінет водія і там замовляєш нові,вибираеш доставку поштою на своє ім'я,потім у кабінеті укр пошти змінюєш отримувача на своїх знайомих,знайомі отримують поштою твої права і потім тобі відправляють. Тільки не вздумаю відновлювати через дію,якщо через дію зробиш то ти будеш змушений забрати їх особисто в мрео,і якщо зробиш через дію то потім вже не зможеш отримати нові через кабінет водія
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якусь мазь від синців типу український Троксевазина чи Ліотона.
22 Jan 2023, 08:02
89941/239308
2 minutes ago