Українська Манітоба
-
Але на хелс карту доведеться чекати 2 тижні
-
Все треба. Бо тільки прилетів.
-
ОК, видалив. Більше не буду. Але ж запис на 16.10 - якось воно не тойво...
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи можна з канадської картки оплатити збір на польські реквізити? Це fee за вклейку візи у Польщі. Банки можуть провести цю операцію?
-
Знайомі збирали гриби у Birds Hill park, їх зустріли рейнджери, для першого разу попросили просто викинути гриби під дерева і все. Не штрафували. Чи це правило для всіх парків чи тільки для Birds Hill, я не в курсі. Але вирішив попередити принаймі, щоб у випадку чого просто слухалися рейнджерів і не вступали у конфлікт.
-
Треба було спитати Parker ти?
-
У мене знайомий є він у Туреччині наразі, завжди коли руснявих баче перше питання - чий Крим? На них це працює як «авада кедавра» 🤣
-
А про те як тут мільйони можна заробляти?
-
Найбільш епічна історія була у таксі коли він їхав після імплантації волосся і коротше якось там сталося що підсів пасажир з рф. І одразу щось йому там російською питає. Він йому «чий Крим?» а у відповідь «експекто патронум» не всьо так однозначно… ну і коротше слово за слово, два пасажири з перемотаними бошкам рамсити щось почали. Водій таксі був у шоці 🤣
-
А що тільки тут)? Це унікальна особливість місцевого клімату?)
-
Я б так не сказав. Знаю кілька людей хто дуже добре заробляють в Україні , я не знаю наскільки воно більше або менше мільйону але я зрозумів що це все у нас в голові а оце типу тут легше там легше, це виправдання щоб цього не робити. Це стосується і мене у тому числі.