Українська Манітоба
-
Так , на тему продають
-
Можете поїхати в росію теж і запитати у того «професора»
-
Ага , на парт таймі але працюють по годинам фул тайму , та ніяких бенефітів . Доречі , хто тут умний , може знаєте , чи з цим якось можно щось робити , окрім звичайно забастовки 😂
-
А вони затребують якесь підтвердження нової адреси? Чи можна усно?
-
А що там по свободі слова ?
-
Ви можете скаргу написати, що вам заважає?
-
Я міняла права (бо змінила адресу проживання) в Galarnyk Insurance Agency. 10 хв, 10 дол за заміну і все готово. І вони українці, що для мене важливо. Не знаю чи міняють загублені, але можете подзвонити спитати
-
В автопак таке повинні зробити
-
Син здавав у відділенні біля Канада Лайф Центр.
-
До речі, я питала в знайомої, яка працює в МПІ, в чому суть забастовки. То вона сказала, що багато людей працюють без контрактів більше року, від цього, їм не можуть нараховуватись бонуси і підвищення. Тому люди бастують не просто за підвищення, а й за підписання контрактів з кожним....
-
А не підкажете які саме, чи де можна подивитись?
-
Та мені не здати, а просто поновити загублені.
-
Бастує, але є окремі відділення де можна здать на права
-
В цьому наборі ще й вареники можна ліпити) www.amazon.ca/Dumpling-COOK-FUTURE-Stainless-Accessories/dp/B09R1FV1JY/ref=sr_1_10?crid=TGVDEF95P1XS&keywords=Dumplings&psr=PDAY&qid=1696953474&s=pbdd&sprefix=Dumplings%2Cpbdd%2C135&sr=1-10
-
А хтось знає, МПІ ще бастує чи ні?
-
Дякую💙💛
-
На амазоні
-
На Амазоні точно є
-
Питання. Чи хтось бачив пельменницю, по типу, як продавались в Україні? Лист тіста кладеш, потім м'ясо по дірочками +тісто зверху і розкатуєш. Опа, і 30 пельменів за раз?
-
Дякую!
22 Jan 2023, 08:02
90098/230973
about an hour ago