Українська Манітоба
-
Ага, гарний вибір дизайну
-
Сподобався ???
-
Ковер топ
-
Сорі, за такі грошиська можна відкрити супер ресторан, із супер новим обладнанням.
-
В церкві так казали ,бюджет на комерційну кухню 800к ,двадцята частина вже є .
-
Та за такі гроші 2 комерційних кухонь можна відкрити.
-
А де про 800к на кухню, за такі гроші франчайзинг Макдональдса можна відкрити?
-
Visit & talk with local businesses at the Autumn October 2023 local market. Learn about local businesses. Free entertainment, admission & Parking . Music! Games!! & Networking!!! It promises to be exciting and fun filled.
-
Багато з вас нас туди ходить. А на кухню потрібні гроші
-
Доброго дня підскажіть будь-ласка де заповнювати заявку на кліматичні, може в когось є сайт
-
Я знаю ,я туди ходжу в храм )
-
Будь ласка уважно читайте обʼявлення - Катедра одна з перших організацій розпочала допомогу Україні та Українцям
-
800k на кухню це дуже багато ,мені здається )
-
Отримати реально, але треба буде сотні людей . Там після 5 доляріків дають копійки за людину, а останній додлар так це по центу , і то не завжди .
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка хтось працює на фабриці Canadian goose?як там?чи є part time?чи може різні зміни?якщо не важко поділіться досвідом хто там працює у приватні повідомлення. Усім гарного вечора.
-
Не ведіться на це , вони роками так крутять
-
Доброго вечора. Здаємо в саблет 2- bedrooms. Локація 666 st James st( біля поло парку ) . Ціна 1315 доларів ( включена комуналка , без паркінгу ) . Також можемо домовитись за меблі .
-
Дякую)
-
Маркетплейс, кіджіджі
-
Я приблизно через 10-14 днів буду
22 Jan 2023, 08:02
90145/230856
4 minutes ago