Українська Манітоба
-
Знімати? Тут ріелтори не допомагають знімати житло, тільки купляти/продавати. Щоб зняти — 4rent.ca, rentals.ca та інший гугл.
-
Єдине, що я тут поняв-це треба дзвонити їм і торгуватись або казати, що йдеш до конкурента і чекати що запропонують. Лише так буде норм план/тариф. Після дзвінка Shaw запропонував 1Гб за 50$/міс. І Rogers дав 90Гб за 60$/міс. +6міс підписки Disney. Тому якщо англійська норм, зателефонуйте.
-
Добрий день! Треба Sim'ку із мобільним інтернетом 20-30 Гб і шоб з Америкою розмовляти і іздити. Bell дорогуватий. Fido?
-
Стосунки роботодавець-робітник після вашої згоди працювати складаються за принципом "take it or leave it" Подобається - працюєш Не подобається - Шукаєш іншу роботу Закони фізики (всесвіту? ) ніхто не відмінює. Кожна дія викликає протидію. Далі вирішуєш для себе що краще: "Гупнути дверима" уходячи, Чи Отримати добрі референси яки допоможуть знайти/отримати нову робуту Winnipeg is extremely close community Завжди пам'ятайте про це
-
www.international.gc.ca/world-monde/international_relations-relations_internationales/sanctions/russia_regulations-reglement_russie48.aspx?lang=eng&fbclid=IwAR1WT9mRzOc3bd_4bLr6OHW-lxwUqfqq2992SKUqM0Dgbi0uAokbm1IlLX4 Знайшла на сторінці Остапа Скрипника
-
Valdai Club під санкціями? А де ви бачили цю інфу, я щось гуглю і не бачу цієї інфи. А то б це реально був привід для скарги, я б настрочила кляузу із задоволенням 🥰 Но поки не можу придумати, який саме «обьєкт» скарги ((( Якщо десь знайдете посилання на санкції щодо валдайського клубу, дайте знати пліз )
-
Ні, насправді привід дуже неприємний, але маємо те, що маємо 🙏
-
Забастовка - це компетенція профспілки. Як що ви part time employee, але маєте full time hours, - радійте. Й тихенько шукайте іншу з фуллтайм. Роботодавець не зобов'язаний змінювати вам статус. Сьогодні для вас є години, а завтра - нема... життя мінливе Як що умови праці не відповідають стандартам прописаним на сайті Manitoba Employment Standards Можна поговорити із керівництвом. (Або юніоном, якизо такий є) Спокійно, без кіпішу. Послухати що скажуть. Далі варіантів два: Продовжувати працювати (як що ваша розмова не закінчилася звільненням) Шукати іншу роботу... www.gov.mb.ca/labour/standards/index.html
-
Таааак) дякую)
-
В Селкірку Cornerview Tables. Але в нас зараз типу канікул Їдьте трохи пізніше 😁