Українська Манітоба
-
Забастовка - це компетенція профспілки. Як що ви part time employee, але маєте full time hours, - радійте. Й тихенько шукайте іншу з фуллтайм. Роботодавець не зобов'язаний змінювати вам статус. Сьогодні для вас є години, а завтра - нема... життя мінливе Як що умови праці не відповідають стандартам прописаним на сайті Manitoba Employment Standards Можна поговорити із керівництвом. (Або юніоном, якизо такий є) Спокійно, без кіпішу. Послухати що скажуть. Далі варіантів два: Продовжувати працювати (як що ваша розмова не закінчилася звільненням) Шукати іншу роботу... www.gov.mb.ca/labour/standards/index.html
-
Таааак) дякую)
-
В Селкірку Cornerview Tables. Але в нас зараз типу канікул Їдьте трохи пізніше 😁
-
Діти в одній разом 5 і 18 років, хлопчики обоє. Ми в іншій
-
Я мала на увазі, чи є якісь підстави в неї мені відмовити? Типу, нафіга воно тобі треба? Або я з тобою договір складала, не дозволяю йому жити бла-бла
-
Є підстави для цього. Поперше, я хочу дати знати їй, що він буде жити з нами. І я не хочу ніякиї проблем, якщо вона раптово дійзнається. По-друге, вона не дає мені паркінг, бо в мене немає машини, а чужу машину вона не приймає. Я плачу $50 щомісяця більше року у повітря. А після того, як вона додасть його імя, ми зможемо отримати місце нарешті. Бо йде зима і нам дуууууже треба паркінг.
-
Я замовляла на Аліекспресі. Шпарю пельмені на продаж у ресторані аж бігом 😁
-
Всім привіт. Маю питання стосовно договору оренди квартири. Якщо в мене з'явився партнер, чи маю я право просити лендлорда додати його ім'я у договір? Вона додавала минулого року моїх дітей, без проблем. Питаю того, що вона в мене дуже спеціфічна жінка. Хочу оминути всі неприємності.
-
www.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2634552163375287/?mibextid=W9rl1R