Українська Манітоба
-
Найс маніпуляція ) 1.Де тут напад на церкву від мене ?Ні одне повідомлення не відредаговане 2.Профіль з закритим профілем( я не ховаюсь і не раз прикріпляв свої фото в чаті ) якщо треба скину будь кому або дам номер ) 3)Де тут наклепи і кримінальною відповідальність мене шугати 😅😅😅 за те що написав що на мою думку 800к це дуже багато .(З чим багато хто погодився з «старожилів» ,адміністраторів чату ,які вже давно тут. 4) Не переходив в фейсбук і нічого не постив ( це тілкьи ваші здогадки і маніпуляція людьми ) 5) Мені не цікаво скільки вона коштує хоть 2 мільйона ,хоть 20 , я висловив думку ,що це як на мене забагато ,хіба в Канаді це заборонено ? 6) Виїхав з України в відпустку ,перед початком війни (10 січня ) ніколи по заробітках не був (знову маніпуляція і інфа з неба ) 7)Маніпулюю словом комерційна ? Так це отець Ігор так і сказав . «Замовні нападки» ,які нападки ,автор бачить тільки те що хоче бачити )
-
Мій висновок- ньюкамерам треба триматися якнайбільше подалі від співвітчизників, треба як можна швидше знаходити роботу, окреме житло, вивчити англ. мову, та знайомитися з канадцями. Бо сварки і срач, чесно кажучи, дістали і на Батьківщині, та ще і тут... навіщо? 🥴🤯🥺
-
Вітаємо, Julia Shabaranska! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Nicholas! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Всім привіт) Цікавить таке питання. Хто зтикакався з заміною водійського посвідчення в Манітобі (особливо якщо українське посвідчення замінили в Іспанії на Іспанське)яка система заміни? Та цікавить посвідчення для трак драйвера. Якщо хтось володіє інформацією, поділіться будь ласка. Дякую
-
Всім привіт підскажіть хто стикався на федеральному етапі питаня по проходження служби в мінобороні що вказувати якщо це було 20 років тому і що можуть запитати для підтверження, та ще якій розмір фото добовляти?
-