Українська Манітоба
-
Вітаємо, Ольга! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня! Здаємо в саблет 1 бедрум апартаменти, 1585$. 185 Smith St Lofts Available from Nov 1 All incusive, ой, included, в тому числі й інтернет. Паркінг 180$, covered & secured. Жили більше року, переїзжаємо, бо потрібні більші апартаменти. Телефонувати 431 293 7506, Світлана All suites feature floor to ceiling windows, custom kitchen cabinetry with soft-close drawers, and new appliances including fridges, stoves and dishwashers. The lease for all suites include heat, hydro, water and air conditioning. Adjoining multilevel open-air parkade is available with an additional monthly fee.
-
Ще є така хрєнь як подагра (gout), з цим переважно чоловіки «в літах» зіштовхуються. У мого мущщіни раз на рік десь трапляється. Пару разів прям до такого стану, що на костилі ставав на тиждень. Болить страшне. І лікування особливого немає крім «не їсти красне мʼясо і не вживати алкоголь», але навіщо тоді взагалі жити, каже мій мущщіна і продовжує до наступного приступу через рік 😂
-
Тобто швидка сука коштує 500 баксів і аж вони не роблять нєхера ?
-
А якщо викликати швидку вони що не колять/дають знеболювальне у таких кейсах?
-
Я думав що у емердженсі такий кейс буде мати приорітет ну такий щоб хочаб не години сидіти. Бляха я трохи в шоці.
-
Це мій жах. Я маю цю проблему. Кілька разів траплялося в Україні там я викликав скору і через 5 хв вони були у мене і робили укол чарівної речовини. Потім звісно больниця ітд ітп. Я знаюю що якщо трапиться я здохну напевно. А тепер я взагалі у прострації і навіть не розумію куди звертатися. Це той саме випадок коли поміч треба не через день або годину а саме через хвилини. Відверто кажучі прочитав все це я просто у шоці.