Українська Манітоба
-
А якщо викликати швидку вони що не колять/дають знеболювальне у таких кейсах?
-
Я думав що у емердженсі такий кейс буде мати приорітет ну такий щоб хочаб не години сидіти. Бляха я трохи в шоці.
-
Це мій жах. Я маю цю проблему. Кілька разів траплялося в Україні там я викликав скору і через 5 хв вони були у мене і робили укол чарівної речовини. Потім звісно больниця ітд ітп. Я знаюю що якщо трапиться я здохну напевно. А тепер я взагалі у прострації і навіть не розумію куди звертатися. Це той саме випадок коли поміч треба не через день або годину а саме через хвилини. Відверто кажучі прочитав все це я просто у шоці.
-
У мене немає слів
-
Це пиздець
-
Тиленол це сімейний виписав, а в емердженсі дали 2 свічки самі розумієте куди засунути)
-
Та як я нах доберуся я встати не можу
-
Тиленол - 3, will make you sleepy, навіть хочеться спробувати😅
-
Виклик швидкої 200$, якщо потрібна транспортація то дорожче, але чи оператор на 911 викличе її - це вже інше питання, можливо вони також знають,що нирка це не швидка, а ви самі можете добратись до емердженсі, а далі ви вже знаєте
-
Коли казали про знеболювальне то про що саме йде мова? Таблетка чи що? Це не укол?
-
Я думав воно працює а виявляється треба самолікуватися в бути готовим
-
Як це дістати? Якщо трапиться я знаю що до емоційного емердженсі я не дотягну години
-
Це не зовсім Тайленол. Це мабуть Т3 ( парацетамол з опіумом)
-
Піду напевно у волк ін спробую запитати щоб було під рукою
-
Наркоманам наркоту роздають а тут хєр - топ, але не розумію
-
Т- 3 тільки за рецептом ( самі розумієте чому). Лікар в волк ін клінік може виписати якщо щось болить, але вони дуже уважно ставляться до цих рецептів
-
Краще б про бензин говорили)
-
Як тоска, ось про наркоманів говорим
-
Щось зовсім тоска в чаті
-
По перше, перевірте щоб у вас було щось з звичайних обезболюючих (що працює для вас): - Tylenol (= paracetamol, acetaminophen) - Advil (=ibuprofen, Motrin) - Naproxen (=Aleeve)
22 Jan 2023, 08:02
90308/231110
about an hour ago