Українська Манітоба
-
Це НЕ Є НОРМАЛЬНО! Це загрожує життю і здоров’ю через чиєсь разгільдяйство. І добре, що у мене є наполегливість і мова. Але от уявіть на хвилинку, що людина приіхала без мови? Лишити без ліків з «вері сорі» - це ок?
-
Тобто ви прийшли до іншого лікаря і він вам виписав рецепт. Питання вирішено за 1 день. Не зрозумів на кого ви жалітись хочете і на що. На аптеку бо в них принтер не працює? В Канаді все робиться довго, і ви тут не перший місяць - то ж якщо у вас є якісь постійні ліки, про них треба наперед піклуватись а не коли закінчились. Ви тут медицину кращою ніж в Україні не зробите, бо вона давно є кращою. Потрібно вчитись користуватись нею так як тут прийнято
-
Раджу додаток "Tinder". Можна додати фото ваше і ліжка, думаю швидко допомогу знайдете 😁
-
Та я не сперечаюсь, але смерть без вчасного укольчика трохи страшніша, нє?
-
Куди скаржитись у такому випадку: людина з діабетом 1 типу звернулася по рецепт на інсулін 1.5 місяці тому. Призначили купу аналізів, щоб довести діагноз (стаж хвороби 14 років). Терпець урвався, ліків лишалось на пару днів, прийшли до іншого лікаря в тій же клініці, і той, нікуди не дивлячись і нічого не питаючи, виписав рецепт. Ліки ми оплатили заздалегідь. Сказати сьогодні прийти забрати. Приходимо - зачинено, пані на рецепції «вері сорі». Це не ліки від поносу чи прищів, це, бляха, життєзабезпечувальне! Забрати в іншій аптеці - у них принтер зламався, чекайте тут. Як грамотно притягнути до максимальної відповідальності?
-
Доброго ранку! Дуже потрібна чоловіча допомога, скласти ось таке простеньке ліжко з ікеа. Район Central St. Boniface🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Привіт. Підкажіть, з якого віку дитину можна возити не в дитячому кріслі а на бустері?
-
У мене бувала затримка на день, можливо завтра знімуть
-
В аеропорті є волонтери, але не до пізньої ночі, якщо нікого не буде то біля стійки з соняшниками є телефони: дзвоніть і заселять в готель. Не переживайте.
-
Такого немає. Але інколи люди будуть запитувати: «як перетнули кордон» і все таке. Заселяють без проблем. Головне не порушуйте правила і закони Канади.