Українська Манітоба
-
Ніяких виправлень чи додаткових документів не питали- просто десь зависло і все
-
-
Доречі питання: чи може бути таке що з нового року скажуть: все ваш час вичерпаний, подавайте іншу декларацію, а цю не повернуть?
-
У нас теж саме але з повернення податків🤷♀️ дзвонили питаємо, так є , так розглядаємо, передзвоніть через 2 міс, як не отримаєте 🤦♀️
-
Обіцяв і давно не писав апдейтів по нашому кейсу з емплоймент стендардс. Коротко нагадаю історію: батьки працювали на Pinefalls Workwear (Julie Land) їм затримували зп і ми затягнули тож накопичився борг по близько 7000 моїй мамі і тещі. У кінці кінців їх скоротили а гроші так і не віддали. Ми звернулися у емплоймент стендардс 1 травня цього року. Заяву зареєстрували і на цьому процес застопорився, кожен раз коли дзвоню дізнатися статус то відповідь та сама - ваша заява у черзі на обробку філд офіцером. Апдейт : перетелефонував сьогодні ще один раз і почув те саме - аплікейшн у черзі. Кажу так а коли? Ну наразі орієнтовано у лютому 2024. Останнього разу казали дзвоніть через 2міс. Тепер у лютому. Хз виглядає як якись жарт.
-
Доброго дня всім. З 1 листопада з подругою плануємо переїжджати з Торонто в Вінніпег. Шукаємо роботу. Будемо вдячні за будь-яку інформацію де можна знайти роботу, або контакти роботодавців. Також за інформацію як краще в Монітобі шукати роботу: власноруч розносити резюме чи на електронні пошти відправляти. Чи можливо є якісь організації які реально допомагають з влаштуванням на роботу. Завчасно вдячна за будь-яку інформацію 🙏
-
Але то буде пізніше
-
Звісно
-
О 12,30 мене прийняла лікарка, зробила повне обстеження ( виявилося що пару внутрішніх тріщин, і вони кровили), виписали обезболююче і ліки для заживання тріщин. Зробили ще укол ( біль і зуд пройшли), і виписали. Година огляду, а майже 27 годин очікування.
-
Далі, мені дружина сказала, що в ней теж був випадок, коли вона поповнила картку та гроші дуже швидко зникли ... то вона подумала, що забула поповнити та пішла поповнити знову. Тому я вирішив перевірити й її історію та баланс :) Та дуже здивувався, що в звіті відображається це поповнення, але воно ніяк не вплинуло на баланс карти! Короче кажучи, я в шоці яка ця система виявилась баганута. Авжеш я буду телефонувати та виясняти причини цих аномалій, але майте на увазі. Або просто знову поїду у WT та там буду виясняти, тому що картка у дружини знову перестала зчитуватися у автобусі
-
Розповім трохи про нові приколи з Peggo card (Winnipeg transit) Після того, як декілька разів оновлював карту собі та дружиніі, з'явився новий прикол. 8 жовтня поповнив у Шоперс свою карту на 20$ (на рахунку було 4+ кад) та два рази скористався поїздками. Сьогодні їхав на работу, та побачив, що залишилося менше 1$. Думав, що це глюк якісь, але коли їхав з роботи до дому, то мені на екрані у автобусі вибило, що недостатньо коштів. Пішов у Шоперс та вони сказали, що не мають технічної можливості перевірити чи були грощі на рахунку, сказали дзвонити на 311. Я знову поповнив на 20$ та пішов до дому. Почав перевіряти у персональному кабінеті та помітив, що грощі є на балансі картки, але автобус цих 20$ не бачить (Так само їх не бачуть у Шорерс)
-
Хто знає україно мовного лікаря у Вінніпезі
-
Чому дата така дивна? Чому знімає 1.4 а не 2.75 (чи скільки там)? 21.20 мінус 1.4 буде не 18.40. Так багато питань 🙄