Українська Манітоба
-
Та я не сперечаюсь, але смерть без вчасного укольчика трохи страшніша, нє?
-
Ну понос то тоже страшна річ 😁
-
Куди скаржитись у такому випадку: людина з діабетом 1 типу звернулася по рецепт на інсулін 1.5 місяці тому. Призначили купу аналізів, щоб довести діагноз (стаж хвороби 14 років). Терпець урвався, ліків лишалось на пару днів, прийшли до іншого лікаря в тій же клініці, і той, нікуди не дивлячись і нічого не питаючи, виписав рецепт. Ліки ми оплатили заздалегідь. Сказати сьогодні прийти забрати. Приходимо - зачинено, пані на рецепції «вері сорі». Це не ліки від поносу чи прищів, це, бляха, життєзабезпечувальне! Забрати в іншій аптеці - у них принтер зламався, чекайте тут. Як грамотно притягнути до максимальної відповідальності?
-
Доброго ранку! Дуже потрібна чоловіча допомога, скласти ось таке простеньке ліжко з ікеа. Район Central St. Boniface🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Нагадаю про себе: Шукаю кімнату, або можливо комусь теж треба кімнату а не всі апартаменти, готовий розділити задля економії. Локація Вінніпег. Пишіть у приватні повідомлення. Чоловік, охайний та відповідальний. Не зловживаю.
-
Всім привіт! Чи є тут хтось хто орендує або робив спробу орендувати квартиру в evergreen?
-
Я приїхав, на стійці були волонтери.
-
Всім привіт! Pilot Mound Hockey Academyшукає фулл тайм кухарів. Надається житло та харчування. Annual salary: $30 000 + оплачувана відпустка (майже місяць влітку)
-
Доброго дня, може кому треба житло, район Charlswood ,апартаменти з двома спальнями
-
Привіт. Підкажіть, з якого віку дитину можна возити не в дитячому кріслі а на бустері?
-
У мене бувала затримка на день, можливо завтра знімуть
-
Дякую 🌺
-
В аеропорті є волонтери, але не до пізньої ночі, якщо нікого не буде то біля стійки з соняшниками є телефони: дзвоніть і заселять в готель. Не переживайте.
-
Такого немає. Але інколи люди будуть запитувати: «як перетнули кордон» і все таке. Заселяють без проблем. Головне не порушуйте правила і закони Канади.
-
А підскажіть ще,ви якось бронювали місце чи списувалися з волонтерами ?а то маємо приїхати і переживаю,як все влаштовано ☺️Дякую
-
Дякую
-
info.winnipegtransit.com/en/fares/winnpass
-
Знаю що онлайн але не можу знайти цього обговорення тут дуже багато написали
-
Тут обговорення було, шукайте у чаті. Подаватися можна онлайн.
-
Доброго дня чи хтось може допомогти порадою і ссилкою яким чином я можу податись на WINPASS це проїздна карточка але мені потріьно щось заповнити щоб отримати знижку на рік щоб платити меньше за неї хтось щось знає за це?
22 Jan 2023, 08:02
9042/239500
5 minutes ago