Українська Манітоба
-
Лечу в Ванкувер цього тижня. Може комусь ікри привезти?
-
Зазвичай на кришці бензобака написано, що саме туди лити.... Місцеві авто, майже ВСІ, розраховані саме на Regular (Мабуть не сучасні 🤔) Мав Kia, Huyndai, Chevrolet, Honda, Toyota.... всі працюють на Regular Немає сенсу заправляти High Octane до Regular Gas Car Хіба що грощв зайві
-
... і e-cash rides теж. Хмм, такого не чув раніше.
-
Перший раз задаю питання
-
Ми он зʼїздили в бірчвуд. Дивились авто за 33к. А потім глянув я карфакс, а там ремонту на 8к. Кажу ім, що 8к ремонту не мало для авто. А мені почали задвигати що це нормально, в кожноі машини є ремонти і т.д. Не кажучи що я іхав зовсім на іншу машину, яку вже і продали
-
Я на майданчику дитячому знайшла багато
-
Манітоба автоматично міняє права на легкове авто тільки з 12 країн (reciprocal countries). Минулого року додали Україну, як виключення. Лист країн - знизу лінк. Іспанія не входить. З іспанськими правами потрібно здати екзамени (теорію, практику). Якщо є українські права десь в Діїї, то здається можна змінити їх. www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx
-
Я бачив список країн, просто в іспанськіх насправді є серійний номер українського посвідчення, і є копія українського,оригінал забрали, тобто теоретично довести я можу що вони українські, доступу до дії нема на жаль 6 років в Іспанії...пробував реєструватися через біометрію не виходить нажаль..ситуація виняткова, думав хтось може з подібним мав справу
-
Спробуйте. Ну максимум здасте екзамени. Це зробить перший час тут трохи важчим, але не катастрофічно. Це проходять всі з польськими правами ( наприклад). Теорія не важка зовсім, і не коштує дорого. Практика також не складна якщо є досвід. Головне не потрібно чекати 9 місяців , як для нових прав.
-
В міграційному чаті, якщо не помиляюсь, в такому випадку рекомендували відновити права в Україні дистанційно через кабінет водія та надіслати на адресу ваших знайомих, щоб вони потім надіслали вам. При відновленні через дію наче тільки особисто можна забрати