Українська Манітоба
-
Куди скаржитись у такому випадку: людина з діабетом 1 типу звернулася по рецепт на інсулін 1.5 місяці тому. Призначили купу аналізів, щоб довести діагноз (стаж хвороби 14 років). Терпець урвався, ліків лишалось на пару днів, прийшли до іншого лікаря в тій же клініці, і той, нікуди не дивлячись і нічого не питаючи, виписав рецепт. Ліки ми оплатили заздалегідь. Сказати сьогодні прийти забрати. Приходимо - зачинено, пані на рецепції «вері сорі». Це не ліки від поносу чи прищів, це, бляха, життєзабезпечувальне! Забрати в іншій аптеці - у них принтер зламався, чекайте тут. Як грамотно притягнути до максимальної відповідальності?
-
Доброго ранку! Дуже потрібна чоловіча допомога, скласти ось таке простеньке ліжко з ікеа. Район Central St. Boniface🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Нагадаю про себе: Шукаю кімнату, або можливо комусь теж треба кімнату а не всі апартаменти, готовий розділити задля економії. Локація Вінніпег. Пишіть у приватні повідомлення. Чоловік, охайний та відповідальний. Не зловживаю.
-
Всім привіт! Чи є тут хтось хто орендує або робив спробу орендувати квартиру в evergreen?
-
Я приїхав, на стійці були волонтери.
-
Всім привіт! Pilot Mound Hockey Academyшукає фулл тайм кухарів. Надається житло та харчування. Annual salary: $30 000 + оплачувана відпустка (майже місяць влітку)
-
Доброго дня, може кому треба житло, район Charlswood ,апартаменти з двома спальнями
-
Привіт. Підкажіть, з якого віку дитину можна возити не в дитячому кріслі а на бустері?
-
У мене бувала затримка на день, можливо завтра знімуть
-
Дякую 🌺
-
В аеропорті є волонтери, але не до пізньої ночі, якщо нікого не буде то біля стійки з соняшниками є телефони: дзвоніть і заселять в готель. Не переживайте.
-
Такого немає. Але інколи люди будуть запитувати: «як перетнули кордон» і все таке. Заселяють без проблем. Головне не порушуйте правила і закони Канади.
-
А підскажіть ще,ви якось бронювали місце чи списувалися з волонтерами ?а то маємо приїхати і переживаю,як все влаштовано ☺️Дякую
-
Дякую
-
info.winnipegtransit.com/en/fares/winnpass
-
Знаю що онлайн але не можу знайти цього обговорення тут дуже багато написали
-
Тут обговорення було, шукайте у чаті. Подаватися можна онлайн.
-
Доброго дня чи хтось може допомогти порадою і ссилкою яким чином я можу податись на WINPASS це проїздна карточка але мені потріьно щось заповнити щоб отримати знижку на рік щоб платити меньше за неї хтось щось знає за це?
-
Доброго всім дня і плідного тижня. Порадьте будьласка україномовного барбера в місті Вінніпег.
-
Ні, жодних проблем. За тиждень поробив всі документи, зараз чекаю поки виготовлять тільки пластикову карту. 3000 уже виплатили. Шукаю роботу, розсилаю і розношу резюме
22 Jan 2023, 08:02
9044/230308
5 minutes ago