Українська Манітоба
-
Також думаю в найближчому часі про передачку. Хтось користувався міст експресом чи як воно там називається? Там на фірмі в них можна брати коробку і запаковувати чи можна вже готову коробку принести запаковану? Вони її відкривають, перевіряють? Бо от наприклад якщо передати такий кленовий сироп то на митниці постане питання чи то не алкашка в пляшці і по ходу вже там розпакують коробку. Якщо чесно не хотілося би щоб її перегрібали коли все акуратно порозкладаєш там 😳 Хто має який досвід поділіться 😉
-
Перевіряють, так. Принаймні, в Україні та Європі мало не на зуб пробують кожний предмет) І на таможні відкривають і перевіряють, наша посилка прийшла вся розпотрошена і не вся(( І щодо кленового сиропу - це харчовий продукт і рідина, якщо не помиляюсь, це заборонено до міжнародної пересилки. Але треба уточнювати на офіційному сайті чи на місці
-
Коли я була в Україні, мені надсилали з Канади і сироп, і інші рідини посилкою. Все ок пройшло. Містекспрес
-
І що, доїхали ліки?
-
Я ділюся досвідом. Про правила не знаю. В посилці було безліч одягу, вітаміни, креми, шоколадки, іграшки, косметика і т.д.
-
Там де є попит - там є і пропозиція. Самі створили корупцію
-
Дякую
-
А хто винен?