Українська Манітоба
-
Переходьте на китайські чаї. Досить пити хімку🤣👌
-
Типу пуеру чи як його там?
-
Та камон. Щодо якості продуктів, то вона в Канаді на висоті. Що саме вас розчарувало?
-
Не пуером єдиним. Є зелені чаї, червоні, копчені, білі і т.д.
-
Жити в Канаді і не їсти хімку як ви сказали то треба бути або сильно багатою людиною або тримати свиней у ванні і годувати її травою з Birds Hill 😉
-
Хм. Ну тоді це так собі твердження. Дивлюсь склад сиру- так то є сир, хоч за 6$ хоч за 15$
-
Хоча з хімією я трішки переборщив у меседжі. Я дитина 90их яка їла суху мівіну з приправами на перервах у школі так що хімія то норм 😉👍
-
Та загалом нічого. Все ж залежить від бюджету і поваги до свого шлунку😉
-
Зарегульована з двох причин 1$ захист місцевих фермерів та 2) безпека
-
Знаю. Різну купую. Але мені не подобається.
-
Прожив в Китаї тисячу років , пів родини мої - китайці . Всі чаї Китаю та Тайваня перепили . Ловаре , це ван лав. Китайці від нього в захваті .
-
Яку ви купуєте сметану? Сметана тут точно хороша, ложка стоїть.... а в цілому- саме молочна промисловість тут дуже зарегульована.
-
я працював на пармалаті. це ті які молоко Beatrice роблять. Там на заводі скрізь як в космічних лабораторіях. І перевірки не вилазять
-
Так я ж і про що😳 якщо ви кожного дня їсте стейки із бичків травяного відкорму з артишоками то я дуже радий. Але не всі так живуть. І купують хімозу напівфабрикатну
-
Сир то є сир. Молоко то є молоко. З молочкою тут все вері гуд. Якість супер. Тільки би сметану нормальну робили б то взагалі кльово було б. І кефір, ряжанку.
-
це якщо доларама і інші волмарти. Там багато такого.
-
Ловар дуже якісний продукт
-
Ну ось всі люди різні) ви кажете переходьте на китайський чаї, а я кажу переходять з китайських на ловар) і свій продукт підтримати, і від Китаю подалі 😂
-
можливо від стору залежить. Я ні разу не бачив проблемного з нашого. Як і з коопа.
-
А чому? Цікаво якось стало🤔 просвітіть
22 Jan 2023, 08:02
90925/241414
7 minutes ago