Українська Манітоба
-
Livestock дійсно є дуже великим contributor to the carbon emission
-
Якщо виробник Україна - це чудово!
-
Я тотдумаю від чого глобальне потепління на планеті! А то від українських корів 😂
-
Треба спробувати цей дуже якісний продукт.
-
Багато. Але стейки то дуже особливе мʼясо;-(
-
там от небагато корів. сильно не багато.
-
Так
-
де багато корів? в Україні?
-
Скажімо так- чи ви задумувались чому усі Україні так багато коров, а стейків немає? І ті що хороші, привезені з Альберти чи Австралії? І коштують дорожче ніж у Канаді?
-
Так , це колишній «Мономах» . Спробуйте , якщо цікаво , потім долучайтесь до нашою секти 👀 Пораджу якщо полюбляєте «зелений» Bahamian soursop , champagne splashes , cleopatra’s night . З пахучих - 1001 night . Усі інші там що типу з ягодами , то каркаде , не дуже .
-
де хороші?
-
Так , все одне з Китаю .
-
Що, прям в Україні вирощують? Все одно мабуть з Китаю
-
Отож. Тому стейки у Sobeys і хороші стейки- це трохи різні речі
-
Ну це вже на смак;-) ми маємо такий собі невеличкий "болгарський" магазин на Springfield де стейки нарізають на наш смак. І на разі це найкращі у Вінніпегу. Дехто любить Millers Meats, для нас також це був найкращий, поки ми не знайшли тих болгарів чи сербів
-
Сметана Кіркланд норм. Ноунецм теж жру ту де більше всього циферки намальовані - ще не померла
-
непоганий вибір. Думаю найкраще смакує з DRC. Якщо під каліфорнію якусь то і собіс/кооп норм
-
Питання таке . Купляв річ припустимо за 50$ ,а зараз вона коштує 15$ . Чи можу я їм сказати щоб вернули мені різницю ,якщо пройшло близько місяця ?😄😄
-
В костко точно можна. В решті магазинів- не пробував
-
Так, якщо є чек і price match policy у магазині
22 Jan 2023, 08:02
90954/241414
8 minutes ago