Українська Манітоба
-
Можливо додаток використовує мову телефону?
-
Це не моє, мені підкинули 😂😂😂😂шукав дє змінити мову у додатку але так і не знайшов.....
-
Українською або англійською мовами в чаті, будь ласка
-
Не здивована поведінкою тих, кому ви привозили донейшнз, та і взагалі пригодами в даунтауні не здивована. А про байк цікаво - як, як вам вдалося його повернути? :) Бачу, що кажете що то довга історія, ну може якось буде час розказати, дуже цікаво )
-
Інші додатки в мене українською .... чому цей на цій мові для мене загадка......
-
О хот род )
-
Ось тут можна: apps.mpi.mb.ca/irc/vehicle.asp#
-
Це васон, дуже смачна свиня
-
Брала такий як на 2 фото в суперсторі. Смачний, нам сподобався, навіть заморожений 👍
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось брав такі чізкейки? Що можете сказати? Як вони вам?
-
Яке автотна 130, у мене старий і непопулярний таз і ціна 165. І це мала би буть мінімалка
-
Я брала три шоколади, чи то шось типу такого. І карамельний, чи з карамеллю .. не дуже назви памʼятаю. А ось такий красний не куштувала
-
Прийдеться йти в суперстор зараз 😂
-
Який сиак порадите?)
-
Брала з суперстору такий, як на 2му фото. Смаки лише інші були. То мені дуууже сподобався 🤤
-
Не розумію, намагаєтесь мене переконати, що я помиляюсь?
-
Гарно дякую)
-
Гайз, хто вже отримував посилки з України укрпоштою, вам приходили ліки, все норм? Або чаї? Та чи обкладає Канада по приїзду посилку додатковим митом, ніж та сума доставки, що озвучують у відділенні Укрпошти в Україні? Дякую 🌞
-
цікаво які моделі авто маєте на увазі, для інформації на майбутнє. не переконую вас ні в чім
-
Цікава історія, набили би цих тіпів, скільки їх було?
22 Jan 2023, 08:02
91130/231322
7 minutes ago