Українська Манітоба
-
Там коли відмова - то приходить відмова. На дитячі було - що у вас не виконана вимога резиденства, тому на виплату не претендуєте
-
А ну тоді це в них нормально 😐
-
Моя мама подалась разом з нами і уже отримує з липня :)
-
А що тут складного? Аплікація до університету коштує $100-120. Дізнайтеся, які програми доступні для іноземних студентів. Поки не отримаєте ПР, платите за тарифом для міжнародних студентів. Отримаєте ПР - платите за тарифом для канадців і зможете поміняти програму
-
Моніторте сайт консульства
-
Доброго вечора! Ми знаходимось на фед.етапі отримання PR, наша донька наступний рік закінчує школу і хоче поступати в Університет Вінніпегу. На цьому тижні почали приймати заявки на поступлення. Чи може хто проконсультувати стосовно реєстрації на поступлення поки ми знаходимось в статусі по WP ?
-
Я також подався ще а середині серпня і досі нічого. Можливо ще прийде. Моїй знайомій якраз сьогодні прийшов чек
-
Дякую, заспокоїли що ми не одні такі )
-
www.uwinnipeg.ca/future-student/international/how-to-apply.html
-
При реєстрації видає обрати чи ми маємо громадянство або ПР. Інших варіантів нема.
-
Ось тут створити акаунт і треба буде вибрати International Student uwinnipegca.elluciancrmrecruit.com/Apply/Account/Create
-
Дякую, ще питання, раніше ми читали, що для студентів з України хто приїхав по CUAET є пільги або спонсорство на перший рік навчання. Чи існує якась підтримка ? Надіємось, що питання з ПР вирішиться до початку наступного навчального року...
-
Дивлюсь але не розумію де там пишуть
-
Мене цікавить саме вʼїзд до Мексики Українцям потрібна Ета , але наче для власників візи до Канади можна не оформлювати цей дозвіл
-
Потрібен ворк перміт коли повертаєтесь
-
Ні, нема. У 2022 році деякі університети та коледжі робили індивідуальні виключення для студентів з України. Однак це треба індивідуально подаватись, писати до університету та пояснювати, чому вам треба знижку.
-
Якщо летіти в Мексику , маючи канадську візу, чи потрібно українцям ета ? Бо наче пишуть, що при наявності візи до Канади / штатів/ і ще решти країн, Ета не потрібна може хтось літав?
-
Українцям не потрібна візп
-
Вже знайшла
-
Я питала у КУК мені сказали що можливо приїде у листопаді
22 Jan 2023, 08:02
91448/236347
3 minutes ago