Українська Манітоба
-
Пам'ятаю коли в мас медіа просочилась ця інформація, що є термін випередження , і це не обгін( в Україні)))
-
Обгін чи випередження ?)
-
Дякую.
-
Немає різниці в місцевих правилах.
-
Доброго вечора! Чи хтось з чоловіків робив закордонний паспорт в Канаді нещодавно? Чи була вимога ставати на консульський облік?
-
Чоловік нікуди з роботи не йде, цього достатньо буде? Як правильно зробити. Нам в ті гроші не впирається. Хочеться поменше проблем
-
Тобто пів року я ще буду ним.
-
Телефонувати до CRA. Отримувати виплати GST/HST, CAIP, Child Benefits можна тільки тоді, коли є резидентом Канади. Якщо ви залишаєтесь резидентами Канади, то будьте готові дати підтвердження для податкової
-
А з іншої сторони, ми протягом тих пів року будемо платити податки в Канаді. І заповнювати податковий звіт.
-
Скажіть бульласка, якщо я подалась на дитячі, ще пів року тому. ( на той момент я жила в канаді рік) і ось наступного місяця буде півтора роки як я в канаді, відповідно мають начисляються кошти на дитину. Але я на пів року їду з канади. Мабуть правильно тоді відмовитись від цих коштів? І якщо так, то як мені відмовитись?
-
Дякую, лиш би всі були одної думки😅
-
Найкраще - зателефонувати до податкової і запитати.
-
Податкова може запросити документи із садочка чи від лікаря з Канади тощо. Ви маєте надати такі документи. Однак, це не всім такі запити приходять. Думаю, що буде багато таких запитів саме для українців
-
Якщо чоловік чи дружина отримує PR, але один із них знаходиться в Україні. Чи є можливість отримати PR у іншого пізніше, як подружжя?
-
Якщо йти по SWM, то чи потрібно на федеральному рівні підтверджувати минулий досвід? Вибачте, що у цьому чаті пишу
-
Дуже дякую!
-
Через програму спонсорства
-
Так це ви скрін зробили стосовно транзиту . А не самого «входу» до Мексики.
-
А якщо через Мексику , не виходячи з аеропорту, кудись к третю країну - то це якраз той скрін 👌
-
Писали десь що не потрібна віза українцям на відпочинок якщо 👀
22 Jan 2023, 08:02
91468/232156
5 minutes ago