Українська Манітоба
-
Sun, Oct 22 | Laudamus Auditorium, CMU North Campus The Slavic Soul Paul Marleyn, cello; Madeline Hildebrand, piano These two vibrant Canadian artists have designed a superb program featuring beautiful works by Ukrainian composers, combined with celebrated works from the repertoire for cello and piano. Oct 22, 2:00 p.m. Laudamus Auditorium, CMU North Campus, 500 Shaftesbury Blvd, Winnipeg, MB R3P 2N2, Canada www.wmcwpg.ca/event-details/the-slavic-soul
-
Ну ось це пояснює, як їй вдалося не нарватися на штраф чи щось гірше за відвідування підсанкціного заходу: «She says they read the legislation and got some informal advice from lawyer friends. They concluded the sanctions did not apply because they were not doing business with anyone and had already accepted the invitation. The legislation includes an exception for any contract entered before the sanctions were announced.» Але ж яка йопнута. Мені, каже, байдуже, як мої дії reflect on університет, в якому викладаю. Роблю, мовляв, те що вважаю правильним, йду за покликанням серця. Коза драна 😂 Нє, ну їй байдуже, а от універу, вважаю, повинно бути не байдуже. Дали б їй під зад і хай йде викладає… в університет Патріса Лумумби лол Універ, доречі, мені на мою кляузу навіть не відповів, навіть стандартною бюрократичною відпискою «дякуємо за звернення, але у нас свобода слова, тож сєляві»
-
hey folks! питання до тих, хто вже встиг поблукати по барам Вінніпегу. чи не могли б ви, будь ласка, підкинути ідей, де можна добре посидіти компанією друзів, випити і послухати музику? бажано подалі від main st та chinatown, з нормальним контингентом. дякую! ❤️
-
Можливо керівництво КУК відреагує та допоможе українським сколарс написати листа до ректора університету? Ця особа проводить поопоганду проти України в університеті, її всі лекції fully booked, вона стверджує, що Україна є нацизькою державою, а українці, які прибули до Канади, пропагують нацизм.
-
Ото треба бути ядерною країною ¯\_(ツ)_/¯