Українська Манітоба
-
Привіт усім! Я почав працювати в дилершипі Dhillon Automotive. В якому хороші і вигідні умови для купівлі як вживаних так і нових машин. Так як я там перший хто розмовляє Українською мовою це щось для них нове і новий ринок клієнтів, компанія дає хороші умови для оформлення авто як в кредит так і готівкою. В кожного індивідуальна ситуація тому, якщо комусь потрібне авто я буду дуже радий допомогти проконсультувати, підказати,показати, зробити тест драйв. Я впевнений вам буде приємно звернутись до когось хто спілкується рідною мовою! СЛАВА УКРАЇНІ.
-
Статус свідків значення не має, можуть бути і одружені, головне щоб повнолітні і щоб розуміли мову достатньо щоб розуміти що підписуватимуть.
-
хто здав тест з англійської IELTS цієї осені? Відгукнітесь. Яка тема була на ессе?
-
Доброго дня. Тиждень тому створив заявку на новий стаді перміт дитині. Спочатку був статус аплікації received, потім змінився на submitted. Я десь читав, що поки розглядається заявка, дитина знаходиться легально в Канаді, навіть якщо термін діючого стаді перміт у вже закінчився. І є якийсь документ, який це підтверджує. Де взяти той документ? До закінчення діючого перміту залишився місяць.
-
Дякую
-