Українська Манітоба
-
Ви заходили в особистий кабінет CRA? Там буде інформація щодо нарахувань. Підозрюю, що просто ще не встигли опрацювати вашу заявку
-
Я звертаю увагу, але дуже важко знайти з хорошим рейтингом і щоб не на іншому кінці Вінніпегу 🥲
-
Шукаю в оренду кімнату,район поло парк.дякую
-
Тут тим клінікам однаково на їх рейтинг.
-
Доброго дня, як зараз змінити права з українських на канадськи . Якщо МРІ бастує, хтось нещодавно робив це ?
-
Чомусь мені здається, я думаю що я собі щось накрутив. Що тут в тварин (собак, котів) більший і якісніший сервіс чим в людей. Час на прийом 2-4 години, операція вже завтра, аналізи будьласка в цю хвилину все доступно, після діагнозу або після операції ще довго будуть телефонувати і запитувати як справи.
-
Повторно подавати не треба. Чекайте. Якщо до 27 жовтня не буде (10 бізнес днів після виплати 13 жовтня), то тоді телефонуйте до податкової Канади.
-
Якщо ви не здали першу декларацію тоді це без шансів.
-
Не пускає в кабінет, сін ввожу і помилка
-
Рейтинг клініки не обовʼязково показує рейтинг лікаря. Може бути цілком новий лікар. Ну і плюс beggars can't be choosers
-
Моя клініка має дуже поганий рейтинг (6 найгірша у Вінніпезі) але нас все влаштувало Спробуйте у будь якому випадку
-
Так, є, але забув який :)
-
Вітаю, Шановні, а є по Вінніпегу чи Манітобі сайт типу нашого кабанчика? Там де люди пропонують свої послуги (щось по дому зробити, привезти/відвезти, повісити шафу, відремонтувати двері і тд) а також де можна пошукати у відповідь для себе такі послуги?
-
У нашому районі постійно таке на Facebook груп виставляють. І є ще Handyman connection
-
Дуже дякую)
-
handymanconnection.com/winnipeg/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=handyman_connection_winnipeg
-
Хто там знає китайську мову, ану почитайте чи справді почався банкопад у Китаї. Там збанкрутували кілька десятків великих забудовників і кажуть, що відьсьооо багато банків перестали видавати гроші
-
Народ, бріджвотер, у бухломаркеті парад неслиханоі щедроші !!!
-
Коли останнього разу хто отримував пластик з MPI на заміну тимчасового водійського, після обміну українських, скільки часу чекали ?
-
В чаті є люди які не отримують кліматичні більше року вже...
22 Jan 2023, 08:02
91668/230226
22 minutes ago