Українська Манітоба
-
Не пускає в кабінет, сін ввожу і помилка
-
Рейтинг клініки не обовʼязково показує рейтинг лікаря. Може бути цілком новий лікар. Ну і плюс beggars can't be choosers
-
Моя клініка має дуже поганий рейтинг (6 найгірша у Вінніпезі) але нас все влаштувало Спробуйте у будь якому випадку
-
Так, є, але забув який :)
-
Вітаю, Шановні, а є по Вінніпегу чи Манітобі сайт типу нашого кабанчика? Там де люди пропонують свої послуги (щось по дому зробити, привезти/відвезти, повісити шафу, відремонтувати двері і тд) а також де можна пошукати у відповідь для себе такі послуги?
-
У нашому районі постійно таке на Facebook груп виставляють. І є ще Handyman connection
-
Дуже дякую)
-
handymanconnection.com/winnipeg/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=handyman_connection_winnipeg
-
Хто там знає китайську мову, ану почитайте чи справді почався банкопад у Китаї. Там збанкрутували кілька десятків великих забудовників і кажуть, що відьсьооо багато банків перестали видавати гроші
-
Народ, бріджвотер, у бухломаркеті парад неслиханоі щедроші !!!
-
Коли останнього разу хто отримував пластик з MPI на заміну тимчасового водійського, після обміну українських, скільки часу чекали ?
-
В чаті є люди які не отримують кліматичні більше року вже...
-
Якщо буде щось супер серйозне, то спочатку всі лаовайські видання типу Reuters про це напишуть англійською)))😁
-
О, дякую, заскочу. Сьогодні останній день на роботі, завтра мій перший день в статусі безробітного в Канаді (не рахуючи першого місяця після прильоту рік тому).
-
Я в Брендоні, отримала тимчасові права 03.10.23 , пластик ще не прийшов))))
-
Laid off
-
Laid off or just quit?
-
Якщо рік працювали, то отримаєте допомогу
-
Я працював рік на одного роботодавця, потім пішов до іншого, і мене скоротили менш ніж через три місяці. Чи це підпадає під EI? 🤔
-
Не залежить скільки роботодавців, головне загальна кількість годин
22 Jan 2023, 08:02
91676/230973
about 4 hours ago