Українська Манітоба
-
Job briefing - з цього зазвичай починається робочий день. Тут надо бути вчасно готовим до роботи... Каска, окуляри, бутси, перчатки. - > встав пійшов до роботи Як що вам треба вдягати скафандр, то зрозуміло що це вже буде відбуватися Після брифінгу... тобто за рахунок роботодавця. Знімати подібну екіпіровку теж прийнято ДО закінчення дня (puck up time - пакуєш інструмент, прибираєш робоче місце)
-
Переживаємо за Україну а Ізраїльтяни дадуть собі раду без проблем
-
Чого дивуватися? По КУАЕТ теж багато рашистів прилетіло 🤬
-
Дивно, що й досі знаходяться люди, які намагаються виправдати терористів та симпатизують їм 🙄
-
Підтвердження було з багатьох різних джерел.
-
Ну це не показник. Фанатики є і серед усяких рас та національностей. Он в Лондоні, Онтаріо зараз судять білого молодого чоловіка, який на власному траку спеціально задавив насмерть сім'ю з чотирьох людей разом з дітьми. Сім'я була мусульманами. Він сповідував ультраправі погляди, якогось іншого терориста з Нової Зеландії, який масово розстріляв людей. Тому ні приналежність до релігії, ні раси чи національності не є показником.
-
Ну і ще, здається мені, що має вплив іще те, що там є єврейські поселення…якийсь контроль та врівноваження… А в Секторі ж - повний хаос…ще й цивільними прикриваються…що, доречі заборонено Женевською конвенцією…так що Ізраїль не порушує навіть цих норм
-
Почитайте новини з Європи, приміром массове вбивство ножем людей в м.Вюрцбург Німеччина, у 2021 році, 24 річний ісламський фанатик тупо різав всіх підряд в центрі міста. www.bild.de/news/inland/news-inland/blutbad-in-wuerzburg-hier-stoppen-sie-den-messer-killer-76883912.bild.html
-
Так там навіть є вже всі траекторії Випустили із Сектору декілька ракет…і деякі майже відразу «втомились» на їх же території
-
Я вам нагадаю, що війну розв'язав Хамас а не Ізраїль, якби вони не вбивали людей у Ізраїлі, ніхто би ні в кого не стріляв. Тут навіть не сенс в тому, чия це ракета, а в тому, через кого це сталося.
-
Читаєте вкиди? Ну що ж…буває…