Українська Манітоба
-
Я не дуже розумію як це я не можу наполягати а якщо вони вирішать що ці царапани то фігня. А для мене не фігня?
-
Ок але якщо я маю фото тих царапин і я хочу щоб вони зникли? Це рерішуютт на демедж естімейті? Я маю наувазі хто відповідає за це, ну типу хто вирішує що міняти я що ні?
-
Ви не можете наполягати. Так страхування не працює. Відшкодовують тільки збиток з урахуванням зносу. Якщо треба міняти, то будуть міняти, але це виключно рішення страхової. Якщо ви не згідні з рішенням про відшкодування збитку, то ви повинні надати аргументи для цього.
-
Essentially, if the merchant has sold you a defective item, something that wasn't described, or refuses you a refund, you can request a chargeback from your credit card provider. Once you request a chargeback, your credit card provider will ask for documentation about why you should receive your money back.
-
Дякую
-
Так куди не їхати?
-
Не дуже зрозуміло
-
Детальніше?
-
Ну я не впевнений що в мене тільки глас. Ще в мене пошкрябана обшивка, двері за склом, так не критично але якщо 200 баксів хотять то я буду наполягати на заміні. Крім того хто знає може там у середині (двері) ще щось пошкоджено.
-
-
Там не дві транзакції. Я заплатила за квитки 6 вересня і от 16 жовтня після того як я зачекінилась на рейс в мене показало -1500 pending Я телефонувала і питала що це? Мені відповіли , що пендінг нічого не значить і він пропаде, але він не пропав гроші зняли і сьогодні я маю -1500 на кредитці
-
Я коли подавав клейм така інфа мені не трапилася. ¯\_(ツ)_/¯ А ще я у неділю/понеділок питав який процес і також не підказали цієї деталі тож довелося додумуватися самому