Українська Манітоба
-
Essentially, if the merchant has sold you a defective item, something that wasn't described, or refuses you a refund, you can request a chargeback from your credit card provider. Once you request a chargeback, your credit card provider will ask for documentation about why you should receive your money back.
-
Дякую
-
Так куди не їхати?
-
Не дуже зрозуміло
-
Детальніше?
-
Ну я не впевнений що в мене тільки глас. Ще в мене пошкрябана обшивка, двері за склом, так не критично але якщо 200 баксів хотять то я буду наполягати на заміні. Крім того хто знає може там у середині (двері) ще щось пошкоджено.
-
-
Там не дві транзакції. Я заплатила за квитки 6 вересня і от 16 жовтня після того як я зачекінилась на рейс в мене показало -1500 pending Я телефонувала і питала що це? Мені відповіли , що пендінг нічого не значить і він пропаде, але він не пропав гроші зняли і сьогодні я маю -1500 на кредитці
-
Я коли подавав клейм така інфа мені не трапилася. ¯\_(ツ)_/¯ А ще я у неділю/понеділок питав який процес і також не підказали цієї деталі тож довелося додумуватися самому
-
Взагалі іноді гроші знімають двічі, але потім вони повертаються. Sephora завжди так робить, дві транзакції на pending, потім друга зникає і гроші повертаються на баланс, перша проводиться. У вас зняло ідентичну суму на одну організацію чи рахунки і суми різні?
-
Ну так, про всі glass work МПІ прям (десь) на сайті пише - «зареєструйте у нас клеїм, і з тим номером клейму п***дуйте в найближчу акредитовану майстерню. Вони все поміняють і самі всю документацію з нам зроблять, вам не треба до нас пертися». Я так лобове міняла.
-
Анна, обовʼязково зверніться до банку і подайте скарги на обидві транзакції, банк заблокує їх і ви хоча б не мусите це все оплачувати в один стейтмент. Коли у мене сталася ситуація, де магазин зняв подвійну суму (невелику), я подала скаргу і мені одразу повернули тимчасовим кредитом за обидві транзакції, а серед півроку написали листа, що друга транзакція дійсно була помилковою, тому обидві транзакції повернули. Це була сума неспіврозмірна з вашою, набагато менша, але механіка розгляду скарг має бути ідентична