Українська Манітоба
-
Я коли подавав клейм така інфа мені не трапилася. ¯\_(ツ)_/¯ А ще я у неділю/понеділок питав який процес і також не підказали цієї деталі тож довелося додумуватися самому
-
Взагалі іноді гроші знімають двічі, але потім вони повертаються. Sephora завжди так робить, дві транзакції на pending, потім друга зникає і гроші повертаються на баланс, перша проводиться. У вас зняло ідентичну суму на одну організацію чи рахунки і суми різні?
-
Ну так, про всі glass work МПІ прям (десь) на сайті пише - «зареєструйте у нас клеїм, і з тим номером клейму п***дуйте в найближчу акредитовану майстерню. Вони все поміняють і самі всю документацію з нам зроблять, вам не треба до нас пертися». Я так лобове міняла.
-
Анна, обовʼязково зверніться до банку і подайте скарги на обидві транзакції, банк заблокує їх і ви хоча б не мусите це все оплачувати в один стейтмент. Коли у мене сталася ситуація, де магазин зняв подвійну суму (невелику), я подала скаргу і мені одразу повернули тимчасовим кредитом за обидві транзакції, а серед півроку написали листа, що друга транзакція дійсно була помилковою, тому обидві транзакції повернули. Це була сума неспіврозмірна з вашою, набагато менша, але механіка розгляду скарг має бути ідентична
-
Хз. Мені стрьомно лишати відчинену
-
Щодо моєї ситуації з віндов брекедж: Коротше клейм в мпі я створив у понеділок, у статусі написане «нот йет аппрувед» чекав на зміну статусу, телефонував але марно бо вони страйкують. Зараз перетелефонував у салон де маю додатковий кавередж пропитав що робити, виявляється статус і не зміниться просто можна з номером клейму забукати у моєму салоні демедж естімейт апоінтмент не чекаючи зміни статусу у мпі. Може комусь це буде корисно. (Не дай боже)
-
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка, контакти українського нотаріуса у Вінніпезі.
-
Ну скажімо так, з маленьких містечок Манітоби я б його найменше рекомендувала. Нє, найменше б Томпсон, а потім Свон Рівер. Але це не означає, що там прям капець неможливо жити. Якщо не звертати уваги на наркоманів та пʼяничок, а жити собі в своєму колі, в комфортній квартирі/домівці, то і норм цілком. Як і в Вінніпезі ахххаха 😂
-
Дякую вам !