Українська Манітоба
-
Так, ситуація дивна , тому я і запитую чи хтось зі схожим стикався? І як правильно діяти? Бо у мене таке вперше
-
Вікторія , чого ви пристали до Анни то? Вам вже все сказали , її провини тут нема . Тут відверто тупанув цей агент , та впарив їй квіток , зараз роблять вигляд що ніхто нічо ніде , навіщо ви шукаєте провину людини , яка ділиться досвідом .
-
Так, знала Але вона відповіла, що не посадить мене на рейс цими квитками
-
Ця ситуація дуже дивна, адже ви знали що все ок з вашою оплатою?
-
Який сенс у шаурмі по-київськи, якщо є шаурма від ресторанів, які мають рецепти із Близького Сходу?
-
Не в розмірі шматків риби справа. В місцевих «не українських» сушарнях великі шматки, все ок. ***ну, в тих що я буваю, звісно я не була у _всіх сушарнях_
-
Я вперше в такій ситуації і тому довірилась чек ін агенту і навіть не подумала, що це може бути така проблема Людина пообіцяла, що я не маю нічого платити і я повірила 🤦♀️
-
Ну так у людини все є , все сплачено , все офіційно
-
Це ж не каса, це реєстрація на рейс.
-
Тобто там на касі тупить якась людина , а Анна повинна бігати по всьому аеропорту з кимось розмовляти, маючи все на руках ?
-
Якщо за декілька годин у вас не буде горіти червоним , ваше замовлення то все буде ок.
-
Я летіла з Канади у Варшаву
-
Тоді ви мали в аеропорту і піти відразу до Lot і з ними говорити. Ви ж з Варшави летіли
-
Туше 😀
-
Так, напряму у лот і отримала підтвердження і білети на емейл
-
Я це зрозуміла. Але ви не відповіли де саме ви купували квиток на той рейс? Напряму у Lot? І отримали підтвердження і номер бронювання?
-
Можна звернутись в банк і спробувати подати chargeback claim.
-
Оце не нормально
-
Ви мене не зрозуміли. Проблема в тому, що чек ін агент посадила мене на інший рейс. У мене був оплачений квиток але вона сказала, що щось не так з оплатою і щоб у мене не було проблем дала квиток на інший рейс. До авіакомпанії претензій немає, це у аеропорту проблеми з системою і чек ін агент не розібралась з тим що не так.
-
Треба звернутися до вашого банку та відмінити другу транзакцію
22 Jan 2023, 08:02
92001/231978
about a minute ago