Українська Манітоба
-
Вище відповіли, мабуть мають цю кредитку, що знижка балами 9 центів, які потім витрачати там же або на продукти. P.S. але на днях особисто бачив в Суперсторі на табло інформацію, що ціна пального така то, а знижка за карткою 10 з копійками центів
-
Я не маю крідітки , я можу лише купити і все. Питання чи варто заморочуватись крідіткою від РС.
-
Ну то перевір в чому проблема ? На уточнюючі питання не відповідаєш, я до сих пір не зрозумів що і як ти саме хочеш 🤔
-
Знімуть десь через пару днів, коли відправлять
-
Замовив декілька речей з амазону , замовлення начебто прийняло , але кошти з кредитки не зняло (rbc), що це таке
-
Якщо ваша карта НЕ від PC-optimum, то знижки не буде
-
Так, а я хочу перевірити , заплатити своєю картою. Чи буде 9 центів за літр)
-
Якщо платите кредиткой PC/optimum на заправках Mobil біля суперстору - кешбек 9 центів на літр, повертається як суперстор points.
-
Доброго вечора! Може хто підкаже вчителя музики (гітара) для підлітка, початковий рівень
-
дешевше заправлятися на коско через їх кредитку. на другому місці по вигідності - кооп. все з паливом Top Tier (вища якісь по чистоті і присадкам).
-
Не зрозумів хто що купує та кому хто каже 🤔 ?
-
Скоріш за все для цього бонуса не обов'язкова кредитка, отримав теж саме та додатковий бонус при оплаті кредиткою RBC 😉
-
Останній раз 60 літрів залил - 2000 поінтів, тобто $2. Ні о чом корочє
-
Це по всій мережі такі знижки, можна і онлайн ціни подивитись.
-
Хтось роби кредитку від pc optimum?? Мене цікавить скільки кешбеку дасть система за мою заправку, тобто я куплю своєю кркдиткою а ви ені скажете скільуи поінтів нарахувало
-
Всім привіт. Можливо тут є люди кто працює на macdon industries,і здає кімнату не далеко від цього підприемства. Отримав офер від них і потребую кімнату в оренду. Дякую
-
435 Selkirk Ave Їх сайт www.lordselkirkfurniture.ca/mattresses/
-
2190 Notre dame
-
Який та де порекомендуєте купляти матрас ? Потрібен більш жорсткий, ніж м'який. Безкоштовна доставка не завадила б 😉
-
Там фільтр на таке !
22 Jan 2023, 08:02
92045/231707
32 minutes ago