Українська Манітоба
-
Одна із причин, чому я доначу на конкретні підрозділи і тільки людям, яких знаю особисто. ‼️ Зникла третина гумдопомоги, яку мали отримати військові частини, - Держмитниця За 2023 рік в Україні було перевірено понад 9 тисяч фактів переміщення товарів гумдопомоги на 200 військових частин При цьому у більш ніж у 3 тис. випадків надходження допомоги військовим не підтвердилося
-
Надію підтримати - Nice ✅️ Лаятися із коліжанами - Bad Idea... 👎 Шановний, будь ласка, ніколи нікого не обкладуйте "пуями" на роботі. За подібні вибрики керівництво може сказати куди вам йти (== звільнять, й будуть праві) Всім чудового настрою та гарного дня
-
До людей потрошки доходить, шкода, що з запізненням. Якби всі так помагали…
-
Якщо приватний власник можливо, більшість компаній на це не підуть. Мінімум 2 спальні. А якщо діти різностатеві й старші то три спальні. Залежить від віку та статі дітей.
-
Друзі, хто з Івано-Франківська, підтримайте збір. ********** В нашому підрозділі створена мобільна вогнева група. Це ті хлопці, які під час повітряної тривоги виїзжають на позицію та захищають місто від Шахедів. Не буду пояснювати чому, але те що дає держава не дуже підходить для ефективного виконання бойового завдання: з автомату попасти складно, кулемет в руках не втримати, а шукати в нічному небі мопеда ліхтариком, нехай і потужним, складно. Тому, нам потрібна спеціальна тринога для кулемета (це нештатна річ, не передбачена виробником) та прожектор. Найпростіші варіанти разом коштують 36 тис.грн., якщо назбираю більше, то придбаю потужніший прожектор. Прохання долучитися донатом, в першу чергу Франківчан, бо саме наше місто будуть захищати ці військовослужбовці. send.monobank.ua/jar/45sN4JJem5 Карта ПриватБанк: 5168 7573 8684 8941 m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0S8RxrCehV4zgsoaJoxwWSqoYfhNcy81eC5Wo6RqRy9jeGMvz9Gajs4uG6MkhyG94l&id=100003502914767&mibextid=Nif5oz
-
А люди самі і розкрадають. Точно не тільки ж депутати
-
А я щось писав про депутатів? Звісно що всі. Навіть силові структури в долі. Це ж ні для кого не секрет. Але те, що народ продовжує годувати всілякий непотріб, який треба судити за законами військового стану, це для мене шок.
-
Аватарка в вас така класна, один в один мій кіт Оскар 🐈⬛ він в мене такій милий 🥰 і не матюкається.
-
Я не зовсім розумію, для чого мені та інформація, яку я знаю?
-
Пане, так народ теж наживається на цьому. Хлопці в окопах а хтось весілля справляє з шиком