Українська Манітоба
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ‼️ +1 431 588 25 68 🔥Пікап Трак🔥 Квартирні Переїзди: Доставка: Вінніпег & Околиці Перевезення: Речей,Меблів,Матраців,Диванів Послуги: Вантажників Також Прєднуйтесь до Телеграм Каналу t.me/ukrkanada instagram.com/deliverywinnipeg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Дякую. Завжди так робила. Але зараз у мене вдома немає білих стін. Стіни майже білі, але трохи теплого ледь помітного коричневого відтінка. Може підти в Ікеа купити білу простиню?
-
Дякую. Завжди так робила. Але зараз у мене вдома немає білих стін. Стіни майже білі, але трохи теплого ледь помітного коричневого відтінка. Може підти в Ікеа купити білу простиню?
-
Ще і так можно;) Бо овочі дітям треба їсти 🤭
-
Якщо не помиляюсь там є певні вимоги до фото, зробіть один раз професійно і будьте спокійні. Бо як на мене, Ікеа, простирадло…це танці з бубном.😅
-
R-racio, L-logica, але переможе Ж-жаба
-
Нащо купувати, сфоткайтесь прямо в магазині )
-
Ахаха😂 вперше бачу таку фігню-загадку на Flashfood
-
В банку таке давали, казали, що заблокують рахунок, якщо не заповнити.
-
Хто компетентний в цьому, чи варто на це відповідати, дали декларацію заповнювати 🥳
-
Вітаю, хто користується CIBC підкажіть будь ласка скільки чекати щоб змінився баланс в апці банку? Надіслав гроші на моно через Wise на IBAN, вони вже прийшли але транзакція не відображається поки.
-
Якщо без друку 25$, якщо друкована 32$
-
Дякую.
-
Two to three days
-
Має бути у pending
-
Вітаю, чи є тут хто працює в СІВС банку? Є питання по wire transfer
-
Комусь потрібно? Безкоштовно
-
Доброго дня 🖐️ Мене звати Іван, 🤗 Допоможу перевести ваші речі 🛻Winnipeg🛻 Не за всі гроші світу ! 💫 Ціни від 20$🔥 ☎️ +12046986204
-
Ну от, чекаєш Івана, а приїзджає Іванка. Якийсь повний обман
-
То Іванка
22 Jan 2023, 08:02
92149/239718
4 minutes ago