Українська Манітоба
-
Ось і я про це.дякую
-
У мене немає інформації що саме відбувалося сьогодні на Мейн. Я побачила в ФБ відео з Бродвей, де з одного боку люди з палестинськими прапорами, на іншому боці вулиці - люди з ізраїльськими. Наскільки я зрозуміла з уривків коментарів, люди в підтримку Ізраїлю зібралися спонтанно, у відповідь. А завтра у них запланований мітинг.
-
Аби сидіти на потоках державного бюджету багато розуму не треба. Треба совісті не мати. Існує така річ, як причинно-наслідкові зв‘язки. Якщо не розуміти факта їх існування, то багато чого в існуванні соціуму буде здаватися не зрозумілим. Тобто коли чиновник за гроші приймає рішення, мотивуючись не принципами розбудови справедливої держави, а бізнес інтересами зацікавленої третьої особи з метою отримання відкату і таких чиновників мільйон +, то марно сподіватись на можливість побудови адекватного справедливого суспільства. Дорослішайте, панове.
-
Не вловив думку . .. але ок . Буду дорослішати швидше
-
Дорослішати це не конкретно про вас, а про суспільство в цілому. Хотів виправити, але залишив як є. Багатьом в силу різних причин комфортніше жити в ілюзії, бо психіка по суті своїй і є ілюзія. Але вона може бути наближена до реальності чи віддалена. І чим більш віддалена ілюзія від реальності, тим марнішими виявляться сподівання.
-
Не Недооцінюйте LinkedIn. Чимало людей вам скаже що «це фігня яка не працює» , але використовуйте всі варіанти як можливість. Ніколи не знаєш «шо вистрілить» рекомендація знайомого чи анкета з інтернету