Українська Манітоба
-
The Safest Option - winter tire + all season tire All Weather Tire буде по середині All Season Tire - як що немає грошей та нема де зберігати колеса Чи можна їздити на All Season цілий рік? В загалі відповідь "ТАК" Виходячи із 200к+ при 0 accident власного досвіду на дорогах Манітобі. Але багато залежить від: - вашого досвіду за кермом - манері їзди - наскільки саме ВИ відчуваєте авто Як що не поспішати, зазделегить пригальмовувати, та не робити різких рухів на дорозі, ви будете ОК, навіть на All Season в межах міста. За містом треба бути дуже обережним на слідкувати за станом дорожнього покриття
-
Зараз Manitoba Government набирає на позиції Administrative Assistant, заходьте на їх сайт, шукайте job opportunities і подавайтесь на всі вакансії Administrative Assistant, їх там декілька і набирають в різні департаменти. Але процес розгляду може бути довгим 3—4 тижня.
-
Всі, кого я знаю, вивчають і здають тести англійською. Навіть ті, хто по-англійскі ні бум-бум. Багато різних термінів, які складно чи неможливо перевести.
-
Вітаємо, )! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітання всім! Терміново шукаємо before and after school childcare для сина 8 років (3й клас). Проживаємо на Henderson Highway в 10 хвилин хотьби від Maple Leaf School, Winnipeg. Зайнятість орієнтовно 2 години до школи (до 09:10), та 2 години після школи (закінчення школи о 16:55). Фактично його потрібно буде заводити і забирати зі школи. Вчасну оплату гарантуємо. Рада буду відповісти всім в особистих. Завчасно дякую. P.S. Картинка виключно для привернення уваги☺️
-
Вітаємо, Sam K! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)