Українська Манітоба
-
Я бачу багато мультинаціональних родин кожного дня на роботі
-
Ну людина ж пише, це нереально :)))
-
Та ні. Коли з дітьми приходять то бувають дуже гарні діти. Наприклад, він з Індії, вона з Китаю
-
Мультинаціональна сімя це як? Жінка європейка, чоловік азіат а дитина black!? 😂
-
майже будь яка релігія тут ок, расизм - ні
-
А ви часом не сповідуєте якусь релігію? 🤔
-
таке може бути якщо наприклад всиновили дитину. Ви часом не расист?
-
Щось я пропустив…а чому майже? 😂
-
Я вважаю що будь яка релігія це ідіотизм. Відносно расизму це окрема історія так як вона базується на виживанні.
-
А чому на виживанні? Нас, доречі, навпаки буде фізично(на рівні усіляких гормонів) приваблювати людина яка на нас генетично не схожа, бо це менша вірогідність спорідненісті та, відповідно, більша вірогідність здорових нащадків
-
Ну якби трошки не так. Наприклад фоня 15 тут я куплю за 1200 плюс мінус амв Україна на таку саму модель ціна буде 1800
-
Та повно мульнаціональних родин, релігій в Індії безліч, можливо, не всі забороняють
-
ну я не бачив в новинах скільки жінок було забито камінням за останній тиждень. Тобто явно є обмеження, так?
-
Я чула, індійці одружуються лише зі своїми дівчатами. З іншими їм релігія забороняє. Чи це не правда?
-
Але шось ми вже не туди пішли. А нащо пересилати якщо воно в Україні коштує майже так само?
-
але може не доїхати і ні в кого буде спитати
-
Просто хотів би мамі подарунок зробити. То і запитав тут і спільноти😉 подивився ціни на різних агрегатрах в Україні і тож ціна буде реально дешевша на 500 дол
-
В таке може бути. Але ж є якась там страховка і все таке? Я просто ніколи не користувався такими послугами….я хз
-
А податки всякі та розмитнення
-
страховка ж мабуть не працює коли війна на дворі
22 Jan 2023, 08:02
92402/238782
6 minutes ago