Українська Манітоба
-
99% новоприбулих підлягають під фармакера на перший чи навіть другий рік, там беруть до уваги 2 останні роки для розрахунку дедактиблс. Приклад. Людина прилетіла у квітні 2022. На роботу пішла у серпні 2022, $86К на рік. Фармакера на 2022 $100, на 2023 $170 дедактбл.
-
По закону у вас є 15 днів щоб без будь яких питань та penalties відмовитись від будь якого сервісу чи контракту. Про 30 днів не чув
-
От приклад одного й того року Еквінокс/Терейн та CRV. У першого мотор навіть був на початку визнаним найкращим мотором року а у хонди на 2,4 клапани регулуювати треба:) Але потім власники шеві міняють мотори десь через декілька замін мастила в у них то регулярна процедура. Навіть в цьому чаті я бачив хтось намагався швиденько продати таке щастя
-
Це дуже круто , особливо зп 86к на рік . Я свої пʼять копійок туди впихнув , щоб своїм досвідом поділитися, який як раз у ситуації може буде корисним , коли людина шукає страхування на ліки , а тут розповідають про фармакер і шалені дедактебл. Ви знаєте пане Вес , в мене був досвід , ви мені як раз тоді допомогли знайти посилання як все перевірити . Так корисно знати , що це не парад шаленої щедроші , а математика стосовно попереднього заробітку на усю родину . Як раз , як ви прописали . За два попередні роки . З тим дедактебл, який ви вказали у людини з за 86к- то дуже не поганий такий ривок у зп , тут треба тільки привітати ту людину , якщо вона тут у чаті 🫡🥳 А якщо у людей в минулому були «нормальні» заробітки, типу канадійскоі мінімалки, то треба все ж таки не надіятись на фармакер, а шукати страхування .