Українська Манітоба
-
У вас вистачило мізків оселитися у самій дупі Вінніпега. І як ми можемо судити про все місто по одному невеликому району? Такі неблагополучні райони є скрізь. Ви явно хотіли заощадити гроші, ви досягли свого. Тепер несіть відповідальність за це. Статистика не шкодує нікого, чим довше ви там живете, тим вище ймовірність, що вам вгонять заточку і причина для цього не потрібна, досить просто опинитися в непотрібному місці в не потрібний час, а ви ще там і живете. І чому люди взагалі повинні прислухатися до вашої думки після того, як ви оселилися в такому місці, для мене ваше слово нічого не означає, тому що вам начхати на самого себе. Місто шикарне якщо дотримуватися деяких правил.
-
Вітаємо, Telegramsssss .! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Thanks for your opinion we’ll talk later. Якщо коротко - якщо ви вважаєте що обравши якийсь інший район ваше життя корінним чином зміниться ви помиляєтесь, з усілякого роду лайном ви так чи інакше, рідше або частіше будете стикатися. Так ви праві краще не жити у помийках це 100% і я просто видихаю з полегшенням коли повертаюся додому (old Tuxedo) але це не завадило за 1.5 роки крадіям красти з мого подвірʼя, кидати моїх маму і тещу на зп, розгатити вікно у моїй машині коли я з дружиною грав у більярд, і прямо на моїй вулиці стоїть тачка у котрій разгатили вікна напевно задля розваги. Ще перед новим роком я бачив як товпа малоліток жбурнула цеглину у вікно сусіднього будинку коли я катався на веліку в потім тікали з радісними воплями. Моя теща наразі їздить автобусом на роботу і також розказує безліч веселих історій. Того звісно можна не помічати але шо це лайно довкола є реджектити сенсу немає. Знімайте розові окуляри.
-
Де? Вам здалося
-
Шо значить не вештатись? Хіба має бути взагалі так, що ходиш по вулиці і озираєшся? Я була в 60 країнах і всюди почувала себе у безпеці, зараз щоб просто погуляти по вулиці, їду спочатку десь автобусом. Всі парки поряд кишать нарками і їх відходами життєдіяльності. Тут мова іде про саму концепцію того як почуваєшся в тому чи іншому місці