Українська Манітоба
-
новий хелс кард з новою адресою, але номер медичного страхування залишиться той самий
-
А що мені тоді на пошту прийде? Новий хелс кард ?
-
там міняється тільки адреса, номер залишається той самий, тому нічого страшного їм здається ваша адреса і не потрібна
-
А нічого страшного, що я чекаю на нову? Щось я трошки заплуталася
-
з тією хелс кард, що маєте , ворк перміт і паспорт
-
В мене така ситуація. Медогляд потрібно пройти 22 грудня. Ми отримали мед страховку, коли жили в готелі. Потім переїхали з готеля в квартиру, зателефонували за вказаним номером і попросили змінити адресу.( по мед страхуванню) зараз чекаємо на нову медстраовку. Пообіцяли прислати в мейл бокс протягом 10 днів. Питання: 22 грудня вже скоро, якщо не встигне прийти нова мед страховка, то з чим йти на медичний огляд?
-
Запросити 150000 та змінити правила гри-перетворити ці 150000 на навіть ні first nation a second)))
-
Чесно, не пам‘ятаю, але я брала медичну страховку, паспорт, сін номер та ворк перміт
-
Підкажіть, будь ласка, які документи потрібно взять з собою для проходження medical exam?
-
Вони з самого початку завжди усюди кажуть , що ми вам ради , але можемо змінити правила гри або відмінити саму гру зовсім . Нічого ми вам не повинні , слава Короні 😂
-
Вибачаюсь. Мабуть не звертав увагу. Цікаво чого змінили умови по ходу гри. Я важаю що велика кількість людей їхали розрахувавши свої шанси і для багатьох 4 чи 6 на єкзамені це суттєво
-
Так вони завжди були
-
А що стосовно 10КБаксів на подавача та по 2КБаксів на членів родини?
-
Це краще запитати у групі по іміграціі . Але щось я там паніки ніякої не бачу . Кажуть що на перелік можно не звертати увагу
-
Як що це дійсно так то це дуже сумно і незрозуміло для мене
-
Та гроші на рахунку та перелік спеціальностей у пріоритеті
-
Типу що мову не 4 а 6 треба ?
-
ох я шось устав убер ганяти.... але що поробиш поки є, треба катати
-
Добрий день , хто має які групи по роботі ? По вакансіях в Вінніпегі ? Буду вдячний за інформацію
-
На почту вам повинно прийти чотири листи, останній ready for collection
22 Jan 2023, 08:02
9273/236899
about a minute ago