Українська Манітоба
-
Заплачу 10$ хто скачає Temu маркетплейс і введе мій код
-
Підіть працювати, за годину заплатять як мінімум 15.3 долярів брутто!
-
Прохання спаму теж заборонено
-
це прохання
-
Дістаємо лопати, черевики, пальтішка
-
Друзі, проголосуймо за фільм «20 днів у Маріуполі», він заслуговує на перемогу ❗Голосування супершвидке, «без смс і реєстрації», просто йдіть і тицяйте ❗ cinemaeyehonors.com/audience-choice-voting/?fbclid=IwAR2mdEI5TubnMrNmOOrIw3jqGiMKMVEdo8XbNz1ujvpWzZRFqv8bYDfIhUc_aem_Ac6UJp1JDkx92M4ACj-nUM4TJnoq7LcSk0bIA6OXOkki-OH3sYc1Trk3oA2-zNDHioM
-
Я бачив там прикол, типу обери три продукти , та вишлемо тобі їх безкоштовно, якщо ти з бубном навколо вогнища потанцював трошки, та потім починається цей - пригости людину. За одного дають типу щось 5 баксів . І ти такий «та тут трошки залишилось» (50$ баксів наприклад) всього треба 10 нових людей . За другого дають вже 4,50$ . А за 10 людину буле 0,1 За 100 людину буде 0,00001 😂
-
Ви витратите таким чином тисячі доларів , якщо ви вірите у безкоштовні речі. Воно с початку за кожного там додає балів/доларів за кожного нового так солідно. А потім , коли вже останні краплі залишилися- буде тягнутися нескінченно. Тему це китайський піндодо (拼多多), який , доречі - заборонено . Тому що в ньому був шпигунський код . Піндодо робили і роблять такуж ж штуку , по Китаю ! Де народ знайти як два пальці … І ось там щоб назбирати подарунок в 200 юанів ( 40$) людина запросила до застосунка 500 людей . Нових 🧐
-
ну я к тому що там можливо щось купляти, я щось купляв, було ок теща там щось купила, по картинці сподобалися черевики, приїхали - смердючка китайська, образилася, я їй подав на рефанд, їй відповіли - ок, бабки повернемо, а черевики викиньте на смітник за бонуси чи там що та як працює не знаю, але как магаз можно використовувати
-
Dynacare, але у Манітобі цей сервіс не працює
-
Та вони тіж самі продукти на амазоні , та тут у молах. Як магазин звичайно можна використовувати, воно дешеве і таке ж саме Г як і усюди . Але ось ці «зараз людям по 10 баксів дам , зломлю систему и отримаю там собі безкоштовно ніштяки» то до сльоз. піндодо в Китаю ще робить розпродажі айфоні за 1 копійку , типу лото. Платиш копійку і може виграеш😂 але тут ще поки заборонено таке робити . В них по Китаю є ліцензія на продаж , як я розумію, брендів . А у тему тільки ноунейм поки що .