Українська Манітоба
-
Dynacare, але у Манітобі цей сервіс не працює
-
Та вони тіж самі продукти на амазоні , та тут у молах. Як магазин звичайно можна використовувати, воно дешеве і таке ж саме Г як і усюди . Але ось ці «зараз людям по 10 баксів дам , зломлю систему и отримаю там собі безкоштовно ніштяки» то до сльоз. піндодо в Китаю ще робить розпродажі айфоні за 1 копійку , типу лото. Платиш копійку і може виграеш😂 але тут ще поки заборонено таке робити . В них по Китаю є ліцензія на продаж , як я розумію, брендів . А у тему тільки ноунейм поки що .
-
Була на розподільчому екзамені на курси англійської в WELARC. Поки сиділа в черзі, спостерігала за людьми. Дуже мене здивувало, що люди в черзі там просто прийшли і сидять. На стінах було багато об'яв, я все пофотала. Оголошення про роботу, ярмарки, курси англійської. Але людям в черзі це було не цікаво! Ну, може у них вже все є, не знаю...
-
Urgently Hiring Evening shift 6pm-10pm Location: Canada - No experience required
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ‼️ +1 431 588 25 68 🔥Пікап Трак🔥 Квартирні Переїзди: Доставка: Вінніпег & Околиці Перевезення: Речей,Меблів,Матраців,Диванів Послуги: Вантажників Також Прєднуйтесь до Телеграм Каналу t.me/ukrkanada instagram.com/deliverywinnipeg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Невже ніхто не в курсі. Ситуація така беру машину в Дилера на машині стоїть прямоток (глушник) та затановані всі 4 вікна в темну. Шо до глушника вони сказали шо замінять. І на машину вони будуть робити safety. Так ось цікаво чи повинні вони перевірити стекла коли роблять safety (перевіряє іх механик)шоб вони пропускали 70% чи ні. Бо не хочется потім за свій рахунок це переробляти. Якшо ще і штраф буде... ...