Українська Манітоба
-
Далеко ще до приїзду в Канаду цікавилась Огінком,єпископом і перекладачем.Він помер і похований у Вінніпезі.Вікіпедія пише що в нього є 4 дітей.Чи комусь відомо,чи діти живуть у Вінніпезі?Так мрію взяти в них інтерв'ю.
-
Вітаємо, LERA REUS! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня хто знімає квартиру 1bed без включених утілітів, скільки виходить сума у місяць з опаленням(електро). Вінніпег
-
Дякую велике за відповідь. Бо я вже собі у голові такого накрутила😁
-
У мене стоїть електрогрєлка на 1500W, порахував, що з нею десь 35 доларів на місяць, якщо 5 години на день користуватися
-
Це що за сума? Мене цікавить сума комунальних платежів
-
Ну я викрутився, купив портативну грєлку, але у кімнаті реально холодно. З ранку десь 12-14 градусів. Як буде зимою — хз
-
Щось дуже мало
-
Взагалі казка(
-
Ось цікавить скільки виходить електричне опалення. Газове як правило вже включено у вартість квартир, а електричне сплачується окремо, цікаво скільк
-
У моєму домі немає опалення ніякого 💀
-
Дякую
-
Я питала за опалення, яке в квартирі. Є газове а є електричне, мене цікавить саме електричне.