Українська Манітоба
-
скажи краще що це за ділер щоб інші оминали його
-
Бо працюю, тут до Вінніпега нема часу приїхати не то шо в іншу провінцію їхати 😔
-
Доброго ранку Є тут ті, хто летів з вклеєним фото дитини в мамин паспорт? Як ви купували білет?
-
Стаття про імміграційне шахрайство. Жінка заплатила $40 тис за те, щоб приїхати працювати в Канаді, і потім платила сама собі зарплату через підставного роботодавця, працюючи на нелегальній роботі. Так чи інакше, схему було розкрито Woman pays $40,000 to get into the country, and then keeps paying for fake pay stubs. www.cbc.ca/news/canada/manitoba/man-fined-immigration-fraud-1.7005622
-
Диспут не поможе, це тільки через суд.
-
Зате дух пригод, подорожі, нові враження , зміна середовища 🥰
-
тобто щоб була б така ж ситуація тільки ще в квитки і готель попасти бггг
-
Не знаю,я вон собі пригнав з бс купив у ділера і ніяких проблем,і зекономив 7000$.
-
Саме головне, що тепер можуть скасувати візи усім хто оформлявся через цю компанію, навіть якщо вони робили усе по правилах. Тому дуже обережно вибирайте якщо вирішили використати імміграційного консультанта
-
2012 - 2013 як що не помиляюсь... сніг випав в середині Листопада, та розтанув на початку Травня.... 2013-2014 була одна з найхолодніших за 100 років Подробиці за посиланням, як що цікаво winnipegsun.com/2014/02/26/winnipeg-experiences-third-coldest-winter-in-more-than-a-century
-
Ні,в кредит,тоета венза 16 рік 130.000 км за 19500,7% ставка
-
За кеш?
-
що за авто таке що на ньому 7К економії? раптор чи шо?
-
Венда тоёта 16 рік взяв за 19500,тут такі 26-27000
-
Привезіть мені авто теж, будь ласка 😅
-
Так, я щось не зрозумів . Тут же на днях вже порішали що це все не правда і зрада . Що ціни може будуть дешевші на декілька відсотків , але не на шалені гроші 👀👀👀
-
Я чув таку саму історію із онтаріо везти сюда корита і продавати. Щас шоп замутимо і будемо мутити бабосікі
-
Робим бізніс?
-
цікаво, є ще в того ділера такі авто за такі ціни?
-
Що саме цікаво,що місцеві ділери купляють там за 20.000 гонять сюди і тут продають за 25-27000
22 Jan 2023, 08:02
92949/230979
about an hour ago