Українська Манітоба
-
Не знаю,я вон собі пригнав з бс купив у ділера і ніяких проблем,і зекономив 7000$.
-
Саме головне, що тепер можуть скасувати візи усім хто оформлявся через цю компанію, навіть якщо вони робили усе по правилах. Тому дуже обережно вибирайте якщо вирішили використати імміграційного консультанта
-
2012 - 2013 як що не помиляюсь... сніг випав в середині Листопада, та розтанув на початку Травня.... 2013-2014 була одна з найхолодніших за 100 років Подробиці за посиланням, як що цікаво winnipegsun.com/2014/02/26/winnipeg-experiences-third-coldest-winter-in-more-than-a-century
-
Ні,в кредит,тоета венза 16 рік 130.000 км за 19500,7% ставка
-
За кеш?
-
що за авто таке що на ньому 7К економії? раптор чи шо?
-
Венда тоёта 16 рік взяв за 19500,тут такі 26-27000
-
Привезіть мені авто теж, будь ласка 😅
-
Так, я щось не зрозумів . Тут же на днях вже порішали що це все не правда і зрада . Що ціни може будуть дешевші на декілька відсотків , але не на шалені гроші 👀👀👀
-
Я чув таку саму історію із онтаріо везти сюда корита і продавати. Щас шоп замутимо і будемо мутити бабосікі
-
Робим бізніс?
-
цікаво, є ще в того ділера такі авто за такі ціни?
-
Що саме цікаво,що місцеві ділери купляють там за 20.000 гонять сюди і тут продають за 25-27000
-
Сніг пацани, дуже холодно) а ще цей кашель доконує, я забіжав у волмарт, а там добра половина так само кашляє... Шо це таке
-
Красава. Покупка нормач
-
дякую. буду шукати.
-
Ну ділери місцеві,індусів так вже давно роблять
-
Відкривайте автотрейдер вибирайте алл провідним і вибираете авто,.авто можете купити у любого ділера у любій провінції
-
відкрив www.autotrader.ca/ глянув ford escape, бо він в Україне в мене був. виглядає так що можна знайти дешевше в інших провінціях
-
Доброго ранку, порадьте будь ласка гарну каву. Без кислого присмаку і де її можно купити
22 Jan 2023, 08:02
92956/231604
about 3 hours ago