Українська Манітоба
-
Вітання всім .Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне.Допоможу загрузити та вигрузити. дзвоніть ,+12042908045 Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Стосовно роботи- у Вінніпегу є офіси роботи ʼсьогодні на сьогодніʼ. Приходите туди зранку і чекаєте поки комусь терміново потрібно, це в основному на будівництво, прибирання і тд. Їх є кілька, наприклад People Ready 28 Queen Elizabeth Wy
-
Inkster/brookside industrial park
-
Промислова зона
-
Дяк А що означає в промці?
-
Радість від стікерів, що приходять з картою, більша від радості за карту 🥰
-
Forklift driver, furniture assembler, operator of automotive glass production — з досвіду Англійська beginner Вік не знаю, але приблизно 45 (може трохи менше)
-
Судячи с цього не всі печаляться із-за війни...
-
Да тут нема чого заводить. Все і так було ясно як білий день. 🙂
-
Заводи баян по новой
-
@western9 Dmytro Чи може UCC якось допомогти? ⚠️Терміновий запит про допомогу⚠️ Українець, так і не знайшов роботи за 1.5 місяці (обіцяли знайти в іншому містечку, але так і не знайшли) Сьогодні вже ночував в аеропорту ❗В принципі приблизно вже знає, де працювати, але потрібні safety shoes (грошей немає взагалі, ні на що) І також потрібно місце, де спати! бо перші два тижні треба ж якось прожити - Forklift driver, furniture assembler, operator of automotive glass production — з досвіду - Англійська beginner - Вік не знаю, але приблизно 45 (може трохи менше)
-
Крали, крадуть і будуть красти. Цю систему неможливо змінити, лише вирізати, як ракову пухлину. Поки закони не працюють це буде вічно
-
Це ж стосується не тільки військових у воінкоматах,а стосується любого держ посадовця ворують всі,тільки уборщиця в лікарні краде мило з порошком,а в кого є доступ до мільйонів ворують мільйони.
-
Людина в Канаді вже більше півроку
-
Те саме запитання? Голову допомогу отримав? Зверніться до UNF, там глянуть, як помогти
-
Рубрика "веселий Вінніпег". У нас в магазині (в безпечному районі Гарден Сіті") сьогодні півгодини в кутку сидів якийсь обдовбаний чувак, орав і погрожував всіх зарізати. Потім копи нарешті приїхали, запакували його і увезли 🙃
-
А людина не отримала допомогу 3000 CAD від федерального уряду? Може варто податися?
-
Це в Манітобі саме Він до того працював, але, якщо не помиляюсь, через пожари втратив роботу
-
А, я не зрозумів. Я бачив 1.5 місяці
-
(відповіла)
22 Jan 2023, 08:02
93162/230979
about an hour ago