Українська Манітоба
-
22 грудня 2022 року о 6:00 PM CST відбудеться онлайн-вебінар з представниками Податкової Агенції Канади (Canada Revenue Agency). Конгрес Українців Канади - Манітоба запросив представників Податкової Агенції Канади розказати про процес подачі податкових декларації для новоприбулих українців та які кредити та вигоди (Benefits and Credits) можна від цього отримати у 2023 році. Це можливість почути офіційну інформацію від представників Податкової Агенції Канади. На вебінарі буде можливість поставити запитання працівникам Податкової Агенції Канади. Цей перший вебінар відбудеться англійською мовою без запису зустрічі. Запрошуємо українців, які прибули до Канади та Манітоби відвідати цей вебінар. Будь ласка, заповніть цю форму для реєстрації на вебінар. Посилання на вебінар буде надіслане вам на вашу електронну пошту 21 грудня 2022 року. Реєстрація тут forms.gle/uDUenvjcEFWxvBoK6 Кількість місць обмежена, тому реєструйтесь зараз. Конгрес Українців Канади - Манітоба
-
От всі йдемо гуляти, провітрити голову. Хто хоче ,запрошую лопатою покидати сніг 😂
-
Тільки повернувся, не по центру але так, красиво
-
Доречі, зараз саме час погуляти по центру міста. Холодно, нікого немає. Красота.
-
Далі що, чого ви до мене причепилися)? Я це знаю, що ви хочете мені сказати?
-
Ви знаєте що податки платять усі в всіх країнах?
-
Я не хизуюся цим також, це ви мені закинули що я приїхав за допомогою і когось поливаю брудом
-
І що це показує? Що саме ви хочете сказати розміром сплаченого податку? Багато людей сплатили набагато більше і ніхто цим не хизується. Податки платять усі. Хтось більше, хтось менше - це абсолютно нікого не хвилює
-
Ні, вважаю звісно. Я ж кажу не переймайтеся я у боргу не залишусь. 24987$ я вже сплатив тільки інкам таксу, не кажучі про інші.
-
Зате добре видно, who is who in the Zoo, і хто за чим прибув сюди.
-
Чат перетворюється на токсичні коменти. Пишіть корисну інформацію, а не та як погано у Манітобі чи скільки тут бомжів. 200 повідомлень - і нуль користі для новоприбулих.
-
Ну так ви писали 5 хв тому зовсім інше 😁
-
То ми платимо 70 долларів з кожної тисячі в Провінційний бюджет?...і це лише один непрямий податок, як наше ПДВ.
-
Ось тут більше про те, який рівень уряду за що відповідає www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/learn-about-canada/governement.html
-
Добре. Ви пішли в магазин купили товар на 1 тис, і зверху заплатили 120. З них 50 баксів федеральному бюджету, а 70 провінційному. Чи не так? :)
-
То ми платимо податки в муніципалітет чи ні? 😁
-
А ви за допомогу лише гроші рахуєте,так?Знаєте як колись було складно попасти в Канаду та щей отримати дозвіл на роботу?Це ви не вважаєте за допомогу?
-
То скільки з 12% йде в бюджет провінції?
-
В Манітобі немає HST. Це в Онтаріо 13% У Манітобі є Sales Tax - 12%. Це нижче, ніж в Онтаріо і більшості провінцій. Податок на дохід (це не є податок, який ви платите на товар в магазині) не є найвищим у Манітобі. Однак, і не є найнижчим.
-
А Провінційний податок на особистий дохід, який в Монітобі майже найвищий, а податок HST, з товарів тих же 13%, з яких 8 залишається в провінції?
22 Jan 2023, 08:02
9337/237119
about 2 hours ago