Українська Манітоба
-
Ні, вважаю звісно. Я ж кажу не переймайтеся я у боргу не залишусь. 24987$ я вже сплатив тільки інкам таксу, не кажучі про інші.
-
А ви за допомогу лише гроші рахуєте,так?Знаєте як колись було складно попасти в Канаду та щей отримати дозвіл на роботу?Це ви не вважаєте за допомогу?
-
Я податків вже заплатив (на багато) більше за допомогу, не переймайтеся я у боргу не лишуся, Тут мова не про поливання брудом (я цього точно не робив якщо хтось так робе то йому таке і кажіть) а про пошук відповіді на вічне питання чому? Це у вас позиція заперечувати очевидні речі, у чому сенс?
-
Якщо ви з дітьми, то не обирайте район Downtown та північ від нього. Ви можете сісти на автобус проїхатися та подивитися, і самі зрозумієте де хочете жити. Хоча наш рієлтор, яка нас консультувала, сказала що вона 8 років живе у Downtown, як вона каже треба сторонитись не безхатченків, вони не опасні, так неохайні, можуть гроші попросити, але є райони де працюють драг діллери, от оце проблема. У знайомого і в безпечному районі машину вскрили, добре що скло не вибили.
-
Хочу сказати, що є вже кілька випадків, що українців штрафанули і забрали нововидані права за водіння у нетверезому стані. Також розводили дискусії, які закони погані у Канаді і чому всім можна випити кухоль пива, а їм, бачите, перших 3 роки не можна пити.
-
Тільки не paysend.Мокшанські аферисти
-
По переду мене лише дівчата.
-
Тільки перед вами.