Українська Манітоба
-
Доброго дня здається наш будинок 3 кімнати 1 ванна 1795$ + комунальні послуги , В районі West End поряд школа садочки 10 хвилин від супермаркетів, Ще декілька тижнів ми будемо проживати в цьому будинку тому хто хоче огляд пишіть мені у приватні визначимо день та години відвідування ,будинок готовий до здачі 15-го листопада. Дружелюбний до тварин .
-
Багато де треба підтвердження адреси і хелс карта працює для цього тож всеж таки бажано її тримати актуальною
-
600 х 1.35 = 810 та ж майже різниця. Враховуючи що всередині ЄС мита не буде, то якраз в Канаді ціна з митом.
-
Доброго дня здається наш будинок 3 кімнати 1 ванна 1795$ + комунальні послуги , В районі West End поряд школа садочки 10 хвилин від супермаркетів, Ще декілька тижнів ми будемо проживати в цьому будинку тому хто хоче огляд пишіть мені у приватні визначимо день та години відвідування ,будинок готовий до здачі 15-го листопада. Дружелюбний до тварин .
-
Раптом хтось шукає вишеньку 🍒 1 кг - 11 cad 📌FreshCo, на Regent
-
-
-
Конкретно ці 2010 та 2012. А після цього були випущені ще десятки і вони всі в різну ціну і в різних класах. Пропозиції навколо 500-600 доларів і в Канаді є, а перша машина 2010-го, схоже, взагалі не продається ніде, крім України. Розпродаж старих моделей в Україні більш вірогідна причина різниці в ціні, ніж те, що дорогі моделі в Україні безпричинно дешевші
-
Краще всього відкрити безкоштовний акаунт у simplii банк. В них свіфт перекази по вигідному курсу і без комісії. А за перший переказ вони ще бонусом дадуть 50 та більше доларів (в залежності від суми переказу).