Українська Манітоба
-
Доречі в Бест Вестерн ще можливо змінити адресу на хелс карті ?
-
Index funds, crypto, lithium, magnesium, graphite
-
Тобто якщо sp500 падає, interest rate росте, і ваш платіж по іпотеці теж. Тобто немає такого, що ви втратите на sp500, але виграєте на іпотеці.
-
Ну sp500 в середньому давав 7% річних за останні 30 років. І це доволі безпечно, бо якщо він полетить вниз, вся економіка буде падати. Можно робити і 15-20% річних, але з більшим ризиком. А можно і 10% щомісяця, але то же вже буде full time)
-
Для того, щоб так трейдити потрібно мати хоч якісь основи технічного аналізу і досить непоганий досвід. Інакше це вже гемблінг, а не трейдинг 😉
-
Ви праві.
-
Compound interest and crypto stacking
-
Як правильно написати канадське резюме. Вебінар від Конгресу Українців Канади. Ведуча: Алла Галич | Alla Galych, HR Професіонал | HR Professional www.youtube.com/watch?v=DLKCGqpbFnI
-
Я навіть на це відповідати не буду… бо це звучить, як дискримінація по цензу осідлості для мене. Але в кожного своя думка
-
В процесі дискусій таких , може хтось і бізнес задумається відкрити, ось уже люди й садочок відкривають, бо така біда з садіками
-
Цю проблему щоб вирішити треба десятки років.тому в ближайший час нічого не зміниться. Або купляти квартиру за 200-250.000$
-
Про це варто поговорити, а не як невдячні емігранти ниють, як дехто собі позволяє виразитися …
-
І чи буде якесь рішення проблеми ?
-
Чому так?
-
Ну оце й лякає багатьох, що дуже багато… Тому й страйки , житло стало непідйомним… Будують мало, мурашників будувати не хочуть по 54 квадр двохкімнатних в 25 поверхів… Тому житла нема ніякого .., Бізнес девелопери не підключаються , конкуренції майже нема …
-
Кожен сам вирішує.комусь гарно бізнес,комусь на дядю.
-
А не як пристроїти сідницю вибачте на слові на погодинну оплату і сидіти на 4-5 тис зп до пенсії і платити з них 6 тис іпотеку 20 років 🤣
-
Кожна бідося, це можливість заробити, пропонувати свій сервіс з яким, тут на жаль, туго… або хто вже пробував і тут давно пишіть чому не працює
-
А як в Канаді почати займатися трейдингом, інвестуванням? Які брокери, додатки / сайти надійні та перевірені?
-
Ідея такая, що ті зп що є не покривають розходи на житло … чи не дуже покривають чи не у всіх …ну хто реально навіть 4 тис може іпотеку платити… (питання риторичне)
22 Jan 2023, 08:02
93595/234548
6 minutes ago